Přejít na obsah

Smiegel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Smiegel

  1. Tak to by mě zajímalo co je na displeji vidět když není podsvícenej, když tak někdo foto ;)

    Okta 2 má to,že když otevřeš dveře tak se maxidot rozsvítí a pořád svítí i když jedeš na denní svícení,až když zamkneš auto,tak se zhasne  

  2. Mám dotaz: když si nechám dodělat maxiDot tak se mi taky rozsvítí při nastartování jak to má třeba Octavia nebo ne. Polodot se totiž nerozsvicí  :kol-28:

  3. sháním někoho na předělání podsvícení interieru u Škoda Roomster r.v. 2007, chtěl bych bílé budíky (polodot),ale ručičky červené a zbytek červený tak stejně u rádia (symphony CD 1din) display bílý zbytek červený. Někdo od Prahy,Poděbrady a Kutná hora,v těchto končinách :-)

  4. Přečetl jsem to tu celé a jsem z toho jelen takže mám Roomstera 2008 rok , bez maxidotu a jedno dinové rádio Sony a chtěl bych Bolero,tak potřebuji co,krom toho Bolera ?

  5. tlačidlá na volante Ti fungujú normálne? mne začali až keď som vymenil aj Gateway... Nestačila len podvolantovka... a niekde som tu čítal postup ako nastaviť snímač úhlu... pohľadaj... myslím, že to tu opisoval "cosby"

    No jasně mě ty tlačítka jdou normálně akorád jde stuha volant :feve: ,ale už jsem domluvenej s Rolbařem,že se na to mrkne :palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...