Přejít na obsah

String1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem String1

  1. Kousek od výškáče, směrem dozadu dolů, nelze v kombinaci s manuálním spouštěním oken.
  2. Ne, fakt nepůjde, je na CANu 2.0 superb ("starý") je na 1,6, rozměr je kapku jiný a koncept uchycení také, takže je to celé úplně jiné i když .... něco mě napadlo ale nevím, jak moc by to zobrazovalo, ale nejspíš by zbytek fungoval, to se musí zkusit nevíte jestli to pujde do stávajících oct a G5tek? Nevím, co je G5tka, ale do do octávie II ano, bude ale problém s tím, že navigace má diverzitní tuner, takže by se hodila druhá rádio anténa, ta je origoš ve skle ... jinak ale ano.
  3. Pokusím se to osvětlit. Navigace použitá v roomstru je přebraná z octávie II, takže je na CANu 2.0, ale roomster má CAN 1,6. No přesně na tohle slouží ta gateway, je to vlastně převodník mezi CAN 1.6-2.0 takže je nutná, jinak to nefunguje. Dál má navigace zapojen klasický napájecí konektor - ale originál can vede nejprve přes tu gateway, rádio anténu a navíc přibude anténa navigační, nic víc, nic míň.
  4. Hmm, takže, reproduktory u soundsystému jsou kompletně jiné!!! je jich dohromady 12 (po třech v každých dvěřích: výšky, středy, basy) a zesilovač s 8 kanály (zvlášť jdou basy a středovýšky) Hrajé to docela dost slušně, ne že bych nestavěl lepší :-) ale na sérii to není špatné.
  5. Potřebuješ MFL volant a interface s novějším softem, pak to jde ovládat z šipek volantu, jo a samozřejmostí je správně nakodovaný interface ;-)
  6. Ne, fakt nepůjde, je na CANu 2.0 superb ("starý") je na 1,6, rozměr je kapku jiný a koncept uchycení také, takže je to celé úplně jiné i když .... něco mě napadlo ale nevím, jak moc by to zobrazovalo, ale nejspíš by zbytek fungoval, to se musí zkusit No mně nejde o navigaci tu nepotřebuju, ale o radio, dvd, mp3 atd. No musel by jsi vyřešit jiné rozměry, proti B5-ce ale nejspíš bych věděl i jak na tu základní komunikaci, že by to i navigovalo ;-)
  7. Opět hloupost, uměla to už hodně dávno. Není to hloupost.Ona umí DVD multi disk,ale bude to(alespoň prý pro začátek )blokováno.Ale to se může do náběhu zěnit Není to tak, půjde to od začátku, ale samozřejmě to nepůjde, když auto jede To je ale snad jasné ;-)
  8. Ne, fakt nepůjde, je na CANu 2.0 superb ("starý") je na 1,6, rozměr je kapku jiný a koncept uchycení také, takže je to celé úplně jiné i když .... něco mě napadlo ale nevím, jak moc by to zobrazovalo, ale nejspíš by zbytek fungoval, to se musí zkusit
  9. Zobrazuje a moc hezky, ale jen nového, bez výměny stávající jednotky smolík a TV umí, když připojíš TV tuner, který je mimo jiné analog i digital. Tj. na mých parkovačkách z MR 2008 to už půjde??? Hmm, ty už je máš?
  10. Tak to byl asi nějaký dobrý tester, co o tom hodně věděl ... No když s tím kroužil po eřře, tak to ta navi neuměla...jezdil s tím loni, takže pokuď máš nějaký problém.... Hmm, trošku, mezi těmahle lidma se hejbu, dělám tam ...
  11. Tak to byl asi nějaký dobrý tester, co o tom hodně věděl ...
  12. Zobrazuje a moc hezky, ale jen nového, bez výměny stávající jednotky smolík a TV umí, když připojíš TV tuner, který je mimo jiné analog i digital.
  13. A to jsi zjistil kde?? Má klasický pin, jako všechny navi předchozí ...
  14. Opět hloupost, uměla to už hodně dávno.
  15. Ten termín je špatně a česky uměla vždycky :-D To je obsluhou ...
  16. :-) Jedna věc je dobrý software ať už zmíněný Clone CD, nebo mnou oblíbenější Alkohol 120% a druhá věc je správný hardware, ne každá mechanika umí číst bit po bitu na cd se safediskem 2,XX a ještě míň mechanik tu umí vypálit ;-) to je ten hlavní problém.
  17. Chce to nový software, pak lze listovat i z volantu ;-)
  18. :-/ Občas se stávalo, hlavně u starších verzí SW :-/
  19. Počkej několik minut, telefonní seznam se stahuje na pozadí a chvilku to trvá, stahování zobrazuje jen při prvním připojení, pak už ne.
  20. Vždyť píše, že má melody a dává stream :-/
  21. Jediné co musíš udělat je, povolit tuhle funkci v menu vlastního rádia a je to, Protože veškeré informace jdou po CANu a je to jen o tom, co si z toho to rádio vyčte a zobrazí. Pokud je tedy to parkování origo a je na CANu.
  22. Zatím není žádný další než ten, co máš a to je 0060, update bude až v příštím roce. Nokie s tím nepomůže, ten interface v autě dělá Harman&Becker/Temic takže ty dělají software. Zatím není taková možnost. Příští rok by měla být.
  23. ...Pioneer DEH-P55BT mohu nabídnout za 8990,- Podotýkám, že je od Basys!Tzn. včetně českého návodu 55 je rozumný průměr, 77 je kapku zajímavější, ale dražší :-/ Zvukově sice na 80 nemá, ale není to špatné. Oba jsou dobrá volba, která nezklame, šel bych do toho ;-)
  24. Zapomen ! Alpine a Clarion je lepci !!! Každý máme svůj názor, moje zkušenosti s Pio je s modely mp70 a mp80, slyšel jsem zatím jen jedno rádio, co hrálo na mé sestavě v autě líp a to bylo Sony ( ) MX HD 1, jenže to bylo tenkrát rádio za 50t :-/ Tak nevím no, ale asi to máš podložené nějakýma poslechovýma testama, na stejném reprodukčním retězci, ne jen načtené z časopisů, když to tak vehementně tvrdíš.
×
×
  • Vytvořit nový...