Přejít na obsah

kapitola

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem kapitola

  1. Zdravim, mam v Superbu II Columbuse uz skoro 3 roky. Posledni rok se mi stava, ze dochází k velkému vybíjení při odstaveném vozidle. V zimě se mi teď stává, že nenastartuji už po tom co auto nejelo více než den. To se mi sice často nestává, ale přestio mě to dost znervózňuje. Na základě posledního testovani u kamarada to nejspis bude Columbusem. Stejne tak se mi posledni asi rok stava, ze se nekdy necekane zhosrsi prijem radia. U toho vybijeni, jsem tady cetl, že určité FW to dělaly. Co jsem se ptal v okolí tak by to ten můj FW údajně vbýt neměl. Teď jsem byl asi týden nemocný, tak auto stálo zaparkované doma a tak jsem to trochu sledoval. Při odstavení měla baterie napětí 12,2 během cca 14 hodin klesla na 11,8 pak jsem ji zapojenou ve voze nechal dobít a to se opakovalo ještě druhý den. teprve třetí den zůstalo napětí stabilní. To vypadá jako kdyby tam první 2 dny zůstalo něco běžet co usnulo až teprve po dvou dnech. Nějaké rady a tipy? Verze HW a SW by měly být vidět zde . Díky
  2. Ja jsem měl dříve rádio, kde já jsem mohl do repráků pouštět rádio nebo mp3 z USB a z DVD mechaniky šel dětem na stropní LCD obraz a do sluchátek zvuk z DVD, ale holkám se nakonec dělalo za jízdy při koukání na DVD spatně, takže nakonec koukaly jen když někde čekaly na parkovišti nebo tak něco. Doporučuji to vyzkoušet s něčím přenosným než to budeš zabudovávat do opěrek.
  3. údajně se jen čistily kontakty, rád bych to zkusil, ale netuším kde jsou. Jestli někde v zadních sloupkách nebo jinde.
  4. Problém jsem měl už předtím i proto jsem nechal vyndat Columba při té příležitosti přehrát SW a vrátit. Kamarád se zmiňoval, že mu to dělalo něco v zadních sloupkách u Passata.
  5. Zdravím, mám Columbuse v Superbu II Combi. Poslední dobou se mi zhoršil příjem rádia. Myslím, že v Columbovi to není ten byl nedávno vyndaný a aktualizoval se v něm FW. Podle mě to bude někde v cestě od těch antén co jsou v zadních okénkách ke Columbovi. Neporadil by někdo kde jsou na cestě jaké spoje a případně zesilovače nebo vyhýbky a jak se k nim dostat. Myslím, že vzhledem k již více než dvouletému střídání teplot a vlhkostí by mohlo být někde něco zoxidované. Díky
  6. Logo se dá změnit, byla tady o tom kdysi zmínka. Myslím, že právě v tomto vlákně.
  7. Trochu zapadl muj dotaz na aktualni dostupne verze navigacnich DVD do Columba?
  8. Zdravím pánové, jaké jsou poslední dostupné verze map pro východ a západ. Díky
  9. Dostal jsi nějakou odpověď? Taky by mě to zajímalo
  10. Jak jsem psal mobil se s GSM sparuje seznam se nahraje, ale format je divny. Telefonovat pres HF lze take bez problemu. Oblibene kontakty lze ulozit a jedou bez potizi ostatne stejne jako ostatni, ale vyhledavat se z nich neda diky tomu, ze jsou prapodivne usporadane a pres Columba lze vyhledavat pouze od zacatku retezce nikoli fulltextove. Stava se , ze pokud mam nekolik Karlu tak jeden je zobrazen jako Karel Prvni a dalsi je treba zobrazen jako (Firma), Karel atd...
  11. Zdravim, mam GSM II, telefon s Androidem a Columbus. Auto RV 2009 prosinec. Telefon se mi s normalne spoji, ale na displeji Columba se rozhazi kontakty. Vsechny kontakty mam pojmenovane pouze v poli Prijmeni, kde mam dohromady jmeno nekdy i firmu. Dokud jsem mel telefon WM6.5 bylo to OK. Ted s tim androidem si to tam dava jak se mu zlibi nektere polozky zacinaji prijmenim, jine firmou v zavorce, jindy je tam krestni jmeno. V telefonu i v outlooku vse zustalo jak ma byt. Jen pri tom sparovani a nahrani seznamu do auta se to rozhazi. Uvitam jakekoli tipy nebo nasmerovani. Jen bych berad menil ty kontakty. mam jich asi 900 a vetsinu vicepolozkovych, ale i do toho bych sel pokud by to vedlo s jistotou k cili.
  12. Používám i aplikaci v telefonu, která využívá GPS a nemám s ní problém s příjmem signálu, i když jsem se jej původně obával. K telefonu nemám externí anténu, takže bych se ani neobával u Columba s interní anténou.
  13. To je nějaký nesmysl mám obojí a nevím o žádném problému
  14. Myslim, ze sla sehnat uz pred cca 2 mesici nejaka mozna ne uplne finalni verze, rad to porovnam az se dostanu, k te verzi o niz pisete, ale formalne se jedna o stejnou.
  15. Zdravim, svého Amundsena jsem mimo jiné právě kvůli absenci těchto funkcí věnoval a pořídil si Columba. Je někdo z Prahy nebo poblíž kdo má k dispozici nový FW a je ochoten jej nahrát? Asi by to kamarád a nový uživatel mého Amundsena uvítal. Díky
  16. Bude se spravnym nastavenim fungovat vse co pises krome navigace. Tam budes muset jeste dokoupit GPS antenu alespon u O2 to tak je. Pokud mas jen radio tak ta v aute neni. Amundsen nebrat, pokud FW neprojde zasadnim vyvojem neda se prilis hovorit o navigaci, zvlast pokud mas ted s nejakou navigaci v aute zkusenost. Mel jsem ji ve svem SII, ktery jsem kupoval jako predvadecku, ale uz jsem spokojenym uzivatelem Columbuse.
  17. Zdravim, rozumim tomu dobre, ze pokud se pri "studenem" startu Columbuse (zelena obrazovka) s dlouhym stiskem setupu nedostanu do testovaciho menu, tak pokud do nej budu chtit bez zmeny nastaveni pres VAG se tam ani nedostanu?
  18. Me jenom pribyvaji otazniky: 5) Lze nejak seradit informace o dopravnich omezenich podle aktualni trasy a polohy? 6) Kdyz uz vidim na trase na mape dopravni omezeni da se nejak rychle dostat k obsahu toho omezeni? 7) Kolega ma nejakou uz asi 7 let starou koncernovou navigaci, ktera umela i ukladat hlasova hlaseni napr z CRo1 a pozdeji si je znovu poslechnout, lze neco podobneho i na Amundsenu? 8) Nevim jak Amundsen, ale Columbus se snad udajne vyrabi v CR, neni nejaky kontakt na vyvojare?
  19. Pokud vim, tak beze zmeny firmwaru je to to jedine co tlacitko Phone na Amundsenu umi
  20. Zdravim, AMUNDSENA mam chvilku a rad bych se zeptal mistnich matadoru na nekolik otazek: 1) Je možné nějak navigovat na misto na mapě? 2) Je možné pokud mám například v zahranici vice obci se stejnym jmenem si zobrazit jejich polohu na mape (abych nedopadl jako kolega ve Francii, ktery volal znamemu, ze uz je na hranicich mesta a kde se tedy sejdou a po chvili hovoru zjistil, ze je sice na hranicich stejnojmenneho mesta jen asi o 450km jinde) 3) Je možné přidat nějak hromadně vlastní body zájmu do navigace (např. Radary, ale i cokoli jineho, nejlepe tak abych si mohl i zvolit upozorneni na takovy bod) 4) Je možné zobrazit v mapě celou trasu? Odpovedi jsem sice zkousel hledat, ale bud spatne a nebo nejsou. Mozna to nejde mozna az od nejake verze FW. Mam Amundsen v SII s MaxiDotem a ovladanim na volantu (SW 0227; HW H13) Diky
×
×
  • Vytvořit nový...