Přejít na obsah

miruld

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem miruld

  1. Ahoj, mám O II 2,0TDI kod motoru BMM. Jsou svíčky také pod krytem ventilů nebo normálně ze předu motoru z venky? Díky
  2. Ahoj, prosím tě, kolk máš najeto? Mám skoro to samé. Díky
  3. miruld

    miruld

    Oleje mám mezi ryskami a co s tím přepouštěcím ventilem?
  4. miruld

    miruld

    Chlapi někdy když stojím na místě,tak mi jde ztuha otáčet volantem. Když přidám malinko plyn, tak se to zlepší. Mám 1.9TDI 66kw a gumy 195/65/15 Neví někdo co s tím. Díky za odpo.
  5. Chlapi už nikoho nic nenapadá, čím by to mohlo být? Díky.
  6. Na nový olej mám nejto 5000km a i tak na naf. filtr a olej je tam Fuchs Titan Carat 10W-40 a žádně přísady jsem tam nedával. Není náhodou v nádrži sítko, u předchozího auta jsem to párkrát čistil. A někde jsem četl, že občas blbne čidlo tlaku oleje?
  7. Zdar Oktaváci, už asi 5xse mi stalo, že mi Oktávka 1.9TDI 66kW většinou při jízdě bez plynu na 5 rychlostní stupeň zničeho nic chcípla a 2x k tomu se přidalo 3x siganlizace pípnutí a blikala kontrolka mazání. Nevím jestli to mazání nemá spujitost s tím, že motor není nastartován. A stává se to tak po 5 minutách jízdy,když ještě není úplně zahřátá. A když zastavím a chci jí nastartovat, tak vůbec nechce chytnout, někdy startuji 4x nebo 5x pak zatim chytla. A potom na ukazateli průměrné spotřeby mám strašný číslo asi kolem 55 l. Zkontroloval jsem olej a je ho tam dost. Nemá někdo podobnou zkušenost. Díky za kazdý příspěvek.
  8. Dneska jsem jel se svoji Oktávkou 1,9TDI 66kW z menšího kopečka asi tak dlouhého 300m na pátý rychlostní stupeň bez plynu a v půlce kopce nejednou začla blikat kontrolka oleje se zvukovou signalizací. Chvíli jsem to ještě nechal, ale pak jsem viděl, že mě probliknula kontrolka dobíjení, tak jsem zmáčkl spojku a motor hned chcípl. Ani nevím jestli chvilku před tím běžel, když tam byla zařazena rychlost. Zastavil jsem dole u kraje už na rovině a říkám si co to bylo. Zkusil jsem nastartovat a nechtěla vůbec naskočit. Tak jsem zamknul na DO auto, hned odemkl a startoval. Auto naskočilo a jel jsem dál asi 70km bez nějakých nezvyklých jevů. Kontrolka na mazání se už potom nerozsvítila. Zkontroloval jsem olej a mám ho tam asi na půlce mezi ryskama. Neměl někdo podobný problém? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...