Přejít na obsah

karlos440

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem karlos440

  1. Pokud já vím,prodává se pouze celá sada.
  2. Tondo,samozřejmě děkuju i tobě,zkusím ted o víkendu tu tvoji jednoduší variantu a když to nepůjde,tak to rozkuchám.Pak dám vědět jak jsem dopadl.
  3. Podařilo se mi sehnat CD,kde je všechno podrobně popsané.Je to fakt,co píše Pepa,pístek musí ven,jinak není možné tam pracovku dostat.
  4. .Pepo díky za odpověd,to jsem potřeboval vědět.
  5. Jen tak pro orientaci,není dotrhaná ale je tam dírka...
  6. Chtěl bych vyměnit jen tu prachovku,myslím tím tu venkovní gumu.Měnil jsem totiž brzdové desky a podařilo se mi ji poškodit sikovkama.
  7. Chtěl bych se tady zeptat těch zkušenějších,jestli jste již někdo měnil prachovku na brzdovém třmenu,neboli pístku.Jedná se mi o to jestli se do toho vůbec pustit nebo přenechat servisu.Je to brzdový třmen na zadních brzdách u Oc.2/ 1.9TDI77Kw.
  8. Pokud vím tak je to polovaní baterie.To znamená,že plus je bud na pravé nebo na levé straně baterie.Těžko bys připojil bateriji na Octavii kdyby plus pol byl na pravé strane a mínus na levé.
  9. karlos440

    převodovka

    Zkus se obrátit přímo na Škodovku.Měli by odpovědět.Tady je adresa:info@skoda-info.cz
  10. Dobrý den. Měl bych spiše takový dotaz.Vlastnim O2 1.9TDI PD 77kw rok výroby 2008 a na chlazeni motoru a klimatizace je použit pouze jeden ventilátor.Je tam namontovaný jako originál díl přímo ve škodovce.Mám takový pocit,že při větším teple digi klima horší chladí.Nemáte někdo zkušenost s tim jestli se to dá u škodovky reklamovat nebo co s tím?Zatím co jsem viděl tak všechny O2 s dig.klimou mají ventilátory dva.
×
×
  • Vytvořit nový...