Přejít na obsah

GameKeeper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem GameKeeper

  1. JJ to jsem našel - díky Nevěděl by jste kde tu TPI sehnat? Rád bych si jí přečetl a zjistil, zda se vztahuje i na mého Scouta. Díky.
  2. Ahoj, podařilo se Ti nakonec nalézt závadu. Mám to podobně. Vyměnil jsem přední silentblok ramene, táhla stabilizátoru, uložení tlumiče, ale pořád cvaká. Děkuju
  3. Ahoj lidi. Mám OI combi. rv.2002 81kW. Můj problém je že mi při zátahu motoru ( na jakýkoliv rychlostní stupeň ) tak na cca 1-2sec. okolo 2500-3000 ot jakoby přestane táhnout, ale ihned zase pokračuje bez problémů do maxima s plným tahem. Jakmile přeřadím na další stupeň a motor se zase roztahuje situace se opakuje. Je to opravdu málo postřehnutelné, ale přeci jenom je. Nemáte někdo nějaký návrh čím by to mohlo být. Díky moc za typ.
  4. Ahoj lidičky, sháním potah opěráku řidiče, popřípadě celého sedadla OI model 2003 1.9TDi 81Kw. Barevné provedení viz foto. Nezbyl Vám někomu doma po přestavbě prosím? event.nabídky na ludek-ml@upcmail.cz Díky moc.
  5. GameKeeper

    Kontrolka ASR

    Opravdu. VAG vyhodil "nespecifikovaná chyba ŘJ motoru". Nevím jestli to může nějak souviste s ASR nebo ne. Žádný kód chyby, nebo něco takového.
  6. GameKeeper

    Kontrolka ASR

    No mě se zase jako zajímavá varianta jeví ty destičky. Protože když to pozoruji, tak se to rozsvěcí při přejetí nějaké nerovnosti, nepo třeba při cuknutí ( rychlém rozjezdu, zabrždění atd.) K první reakci - myslím že to nebude ztrátou výkonu - ten se jeví jako plně dostatečný a nijak nekolísá.
  7. GameKeeper

    Kontrolka ASR

    Nevíte prosím o někom v okolí Říčan, kdo by mi dokázal říct, kde je problém?
  8. GameKeeper

    Kontrolka ASR

    Dobrý den všem. Mám OI Combi, r.v.2002 (model 2003) , 1.9. TDi 81Kw. Poslední dobou se mi občas ( teď čím dál častěji ) rozsvěcuje kontrolka ASR. A není to při prokluzu kol. Zhasnu motor, nastartuji znovu a kontrolka opět nesvítí. Několikrát jsem byl na napojení na diagnostice (ne ve škodovce ale v NONAME servisu), a ve výpisu závad byla akorát nespecifikovaná chyba ŘJ motoru, ale o ASR nebo brzdách vůbec nic. Nemá někdo podobnou zkušenost? Mohlo by to být třeba vadné čidlo ABS? Mám obavu, že když přijedu s tímto problémem do Škodovky, tak mi řeknou to samé. Nikde nic. Díky a ev.nápady a rady.
  9. Jeden konec kabílku je vyvedenej od středového vodiče antény a drujek konec kabílku je zapojenej do ISO konektoru pro připojení rádia. Dle schématka které je na rádiu uvedeno, je přesně na té zdířce napájení antény. Tak by to mělo být v pohodě. Bohužel si také myslím že je to asi rádiem. Asi ho opravdu zkusím jít vyreklamovat. Ještě jsem přemýšlel, jestli by tomu nepomohl nějaký anténí předzesilovač. Co myslíte? Díky za nápady.
  10. Dobrý den všem. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo podobný problém, ev. jak ho vyřešit? Koupil jsem si nové autorádio od Sencoru SCD 5355MR . Vím nic moc, ale za ty peníze. Chtěl jsem ušetřit, ale spíš na tom prodělám. Problém je že jsem ho zapojil do Octy ( 1.9 TDi 81Kw combi rv.2002 ) a při jízdě se my vytrácí signál. Některé stanice hrajou dobře a některé jsou celkem v pohodě. Nejvíce to dělá např. u rádia Evropa 2. U starého Blaupunkta hrála naprosto perfektně. Ten toto nedělal. Signál měl neustále v pohodě. 80% jezdím po Praze a okolí, kde je signál dost silný. Dočetl jsem se i zde na fóru, že se podobné problémy řeší zapojením tzv.fantomového napájení, ale to je pouze při přechodu z origo na neorigo rádio ne? Já tam ten kabílek propojenej se středním vodičem antény mám. Ale na druhou stranu nepozoruji žádnou změnu v signálu když je zapojenej a zkusím ho odpojit. Prosím poraďte jak toto řešit. Když rádio vezmu a půjdu reklamovat na slabej signál, tak se mi asi v servisu po 30 dnech "opravy" vysmějou, že je rádio naprosto v pořádku. Díky
  11. Ahoj. Jenom pro info - katastrofický scénář se nepotvrdil a turbo je O.K vzhledem k počtu najetých km. Problém byl v uvolněném intercooleru v držácích. Nějak se hnul a pak se prodřel o "plast" ve kterém má držet. Opravdu o "plast". Je děravej jak řešeto. Dal jsem novej a vše je O.K. Ale stejně díky za rady. Alespoň mě to dokopalo k tomu, abych s tím něco udělal.
  12. Ahoj lidičky. Poslední dobou se mi začal objevovat olej před PP kolem na krytu motoru. OCT 2001 Combi 81KW TDi. Olej dávám Castrol TXT 5W40. Vypadá to, že teče od intercooleru. Dá se s tím něco dělat? Má někdo zkušenosti ??? Díky
  13. A nevěděl by jste někdo jestli se tento větráček dá zakoupit samostatně, nebo je součástí celku ovladače Climatroniku?
  14. Nevěděl by někdo prosím, co běží za větráček v interiéru ( někde ve středovém panelu). Po zapnutí zapalování se začne ozývat chrčení větráčku někde od středového panelu). Dělá to i při kompletně vypnuté klimatizaci (Climatronic) ( Auto je Octa I. Combi 1,9 TDI 81KW rv.2001 - mod.02) Nejsem si ani jistý jestli to opravdu je nějaký větráček, ale když klíček vypnu, tak je slyšet, jak se něco dotáčí a zároveň s tím chrčení ustává. Po opětovném zapnutí se zase hluk objevuje. Díky za ev.radu.
×
×
  • Vytvořit nový...