Přejít na obsah

Com-aaR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Com-aaR

  1. Já jsem začínal na navigaci v Nokii 5800 XM. Bylo to dobrý do doby, než mi začaly z telefonu mizet data... Potom jsem sehnal HTC Desire z předváděčky a v něm byla nainstalovaná navigace Sygic Aura. Byl jsem naprosto spokojenej. Ovládání, grafika, reakce, offline navigace, prostě super. Když "dodýchalo" i HTC, nechal jsem se ukecat a pořídil jsem iPhone5... Teď o svátcích byla akce, takže Sygic nabízel za necelých 25 euro celou Evropu (doživotní licenci). Navigace pro jízdu autem, pěší, adresy i podle čísla popisného, zadávání cíle z mapy, podle souřadnic, popřípadě z GPS údajů z fotografie. Zvukový alarm překročení rychlosti, signalizace železničního přejezdu a signalizace před ostrou zatáčkou. A navíc za cca 5 euro ještě doplněk možnost HUD promítání na čelní sklo. A to je naprosto super záležitost!
  2. Trošku jsem "pošteloval" Lambo...
  3. Trošku jsem doladil Hummer H1... pořád mi tam něco scházelo... no a pak mě naštvalo, že nejsou otevírací dveře zavazadelníku.
  4. Ještě pár novějších "mazlíků"...
  5. Sehnal jsem stavebnici 1:18, ale bylo to tak blbě nalakovaný, že celá pravá strana měla zalité detaily karoserie. Tak jsem to zkusil i s přelakováním...
  6. Škoda, že jsem neměl po ruce foťák včera odpo! Potkal jsem jednu šoférku s Citronem BX... Citron seděl na cestě a při jízdě dost tvrdě drncal. Buďto zapomněla, nebo to neuměla... zkrátka neměla napumpovanej podvozek a jela po "kostkatý" silnici. To se nedá ani vyprávět!
  7. Punťa má asii problémy s akné... Nebo že by: Čím víc bradavic - tím víc Punto??
  8. Dnes jsem neodolal a musel jsem si tuto kreaci "cvaknout". Super přídavné osvětlení!!
  9. Tak by mě zajímalo, jestli majitel té "otrubkované" Octy má buď tak málo nebo tak moc sebevědomí, že tohleto spáchal... A jinak ty přišroubovaný kulatý odrazky na tom zadním nárazníku mě teda dost rajcujou!
  10. Com-aaR

    Hudba

    Rádio za jízdy moc neposlouchám, protože mě rozčilujou reklamy a když se začnou ztrácet stanice... Řeším to MP-trojkama podle nálady: Landa, Nedvědi, Spirituály, 80. a 90. léta, Pink, Linkini, 4-tet, filmová hudba, někdy vážná hudba, atd. Ale když není nálada hledat MP3, udělal jsem si pár DVD s videoklipama.
  11. Com-aaR

    Kdo co dělá

    Kromě toho, co jsem tady už dříve zmiňoval, teď ještě spolupracuju s firmou, která dodává i sama vyrábí moooc pěké a kvalitní šperky. Tak až bude nějaké výročí, jubileum, narozeniny... stačí dát vědět!
  12. vedro jako prase

  13. Líbí moc!! (kdysi jsem to měl na Scorpiu a bylo to mňam )
  14. Trošku jsem se nudil... Tak jsem začal ztvárňovat svoji Ocťu v 1:24. ;-)
  15. Jeden pokus ze svatby mýho šváry...
  16. Tak to je něco! Teď ještě aby to začalo vrčet!
  17. Ten strach je docela na místě. Já taky nejsem moc klidnej... Je tady ale jeden problém. Dokud se budou všichni chovat stylem: "Po přízni řízni!" a všude budou akorát nenažranci s ostrými lokty, který nedovedou nic jinýho než ještě drancovat ten zbytek, tak nevím nevím... Do politiky se nechci montovat. Ale když jsem slyšel zprávy o začátku našeho předsednictví v EU, bylo mi z toho trošku ani ne smutno, ale na blití. Nejdříve se ozývaly řeči o vzájemné domluvě, řešení krize atd... a ještě ten večer začala řežba aktérů: Čunek, Kalousek, Topolánek. A jsme u toho! Pouze další důvod proč se bát a mít pocit jako na trní, protože se není možno domluvit, natož aby se drželo pohromadě. Co víc dodat?
  18. To jo! Zako je mazec! Ten nas je tedka v puberte, tak vyda za dva caparty...
  19. Com-aaR

    Hádanka

    Ten chrom bych odhadoval na pixlu s "vercajkem"... A jinak by byla sranda, kdyby to byl pravý zadní blatník Dodge Viper... ???
×
×
  • Vytvořit nový...