Přejít na obsah

LukasCO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LukasCO

  1. mě také nešli zadní dveře odemknout. pak jsem zjistil že nejde ani repro a okno stahovat , ale velmi nárazově , tak jsem koukl do husáku ve dveřích kde vedou kabely a jejda 3 kabely přetržený. tak jsem je sesvorkoval a už to šlo vše v pohodě.
  2. nejsem si jistej ale podle mne toho na to moc nedáš, to vypada jako externí antena a tu asi do žadneho radia nenapojiš leda do dokovací stanice kterou už ti někdo z auta davno oddělal ale kabel s antenou ( někde ve střeše) tam nechal , ja zase po roce od koupě mého auta našel v palubce a střeše GPS antenu. :-)
  3. pro znovu ujasnění. doufam že je to všude podobné, teď mluvím o motoru 1.9 TDi 81kw --- čídlo teploty chladící kapaliny- je to díl bez šroubování a je umístěn, když si stoupnete před auto a kouknete na motor tak po vaši pravé straně tam kde se sbíhají 2 trubky k termostatu, tak mezi nima. pouze se vyrazí pojistka směrem dolů a čidlo vytáhne, vždy po vytažení vyměňte O-kroužek na něm, po nasazení nového to vypadá že tam nedrží ale ano drží, jen má trochu vůli. Slouží k odesílání údajů na budík a do řídící jednotky. --- termospínač větráků chladiče. ten slouží ke spínání větráku, má 3 poly takže může větráky přepínat na 2 rychlosti. Tento díl je umístěn při stejném pohledu na auto po vaší pravé straně na vnitřní straně chladiče , pod baterií. vyměňuje se pěkně blbě, doporučuji si sehnat přetím 30mm trubkový klíč. když jsem to vyměňoval na svém šemíkovi tak jsem vyndal baterku, podložku pod baterií, gumovou trubku co je vedle baterie a plastové sání vzduchu u baterie( takovej kostrbatej kus plastu co vede po přední přepážce) Nezávislý na předchozím čidle, u vybavenějších vozů vede ještě přes relé, pod volantem relé číslo 13, stará se o doběh větráků chladiče.
  4. mě taky i od studeného motru běží oba ventilátor a to jsem vyměnil termospínač i čidlko na teplotu a klimu vůbec nepoužívám, mam manuální. 1.9 Tdi 81kw rv2000 nevíte někdo co by to mohlo být?
  5. prosím o pomoc, nikde jsem to tu nenašel , mam problem že mi velmi často běží větráky na sahaře i když ráno jen zapnu klíčem elektriku v autě hned se tak na minut rozběhnou, prostě jakoby to chtělo porád chladit, termospínač i čidlo teploty jsem vyměnil.
  6. Oct I, 1.9 TDi 81kw, 1U5 rv2000 Zdravím, mám problém cca před měsícem se mi začli velmi často točit větráky na chladiči. a to i ráno když je auto studené, stači otočit klíčem a zapnout elektriku tak se začnou točit. když se dotoči a zapnu hned elektriku znova tak se začnou zase točit. prostě jakoby to chtělo porád chladit ledovej chladič. Prosím o radu co by to mohlo být. Termospínač vyměněn i čidlo teploty chlad. kapaliny. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...