Přejít na obsah

octavia

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem octavia

  1. Zjistil jsem, že spíná při zahřátém motoru, řídí ho řídící jednotka a jdou přes něho přebytečné páry přes uhlíkový filtr zpět do nádrže. Ale proč to kviká, tak to nevím.
  2. Takže vytahnu stream a vyměním je za nexuse, kabely budou pasovat? bude to spolupracovat i s maxidotem. Dík
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jde zaměnit radio stream za navigaci nexus. Dík
  4. Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s ventilem pro přepínání sacího potrubí. Po nastartování mi začne za chvíli piskat od motoru, jako když je volný klínový řemen, dělá to jenom na volnoběh, ale nedělá mi to pravidelně. Ozývá se mi to pod krytem motoru. Pokud odpojím hadičku od ventilu a zacpu ji , tak to přestane. Vyměnil jsem už ventil a nepomohlo to. http://www.cc-autodily.cz/ventil-magneticky-2_2?brand=SKODA&model=OCTAVIA
  5. Tak mi to pořad piští a nevím co s tím, při zvýšení otaček to přestane.
  6. Přesně tak,dělá to když je venku větší teplo, ale mám dojem , že se to ozývá na pravý straně,někde ve vrchní části, když stojím proti motoru.
  7. Zdar, dělá mi to taky, ale je to nepravidelné, dělá mi to někdy při studeném motoru a někdy při teplém motoru, taky na to nemužu přijít, stačí jenom trošku přidat plyn a přestane to kvičet.
  8. Dolil jsem ještě jednou olej, poslední šance, ted nemužu byt bez auta a pokud zase zmizne tak mě ta oprava nemine. Dík za rady.
  9. Zdar kolik tě stalo to schodíště v tom bytě, dík
  10. Dal, nevím jestli to byla stejná značka , ale byl to 10w-40 ten jsem dával i před tím
  11. Zdar chlapi, nemáte někdo nějaké zkušenosti se spotřebou oleje u octavie 1.6 74kw, doléval jsem od vyměny do vyměny asi 0.5 l oleje , ted po vyměně mám najeto 3000km a dolil jsem už 1 l , mám taky zastříkanej zadek od vyfuku, to dřív nebylo, dík za radu
  12. Zdravím , mám chlapy problém se spotřebou oleje, doléval jsem tak 0.5 litru od vyměny do výměny. Teď po vyměně oleje mám najeto 3000 km a už jsem musel dolít 1 l oleje, taky mám zadek auta zašplíchanej od vyfuku. Mate s tím někdo nějaké zkušenosti čím by to mohlo byt ta spotřeba oleje, dík.
  13. octavia

    Oprava al kola

    Napsal jsem mu, až ty kola prodá za desítku, tak at se mi ozve, jsem zvědavy, kdo je koupí a nebude to nikomu vadit to poničení.
  14. octavia

    Oprava al kola

    a to za ty kola chce podle něho jenom 10000,-
  15. octavia

    Oprava al kola

    CITUJI!!!Poničená kola??? Co je na nich poničeno? Jedná se jen o ten ochrannej rantlík, kterej chrání paprsky-pokud bude někdo tak moc citlivej, tak ho nechá odsoustružit a budou kola jako nová... Takový chytráky, kteří chtějí super kola za cenu plecháčů opravdu miluji...
  16. Chlapi, chtěl jsem koupit al kola, ale byli poníčené lemy, tak z kupu sešlo, ale dostal jsem radu.
  17. octavia

    Alu kola

    Máte někdo zkušenosti s koly RS fabie na octavii, nebo foto
  18. Zdravím, máte někdo foto Octavie s koly RS fabie, nebo nějaké zkušenosti
×
×
  • Vytvořit nový...