Přejít na obsah

borekbroucek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem borekbroucek

  1. Já bach to viděl tak do 10 000Kč - komplet GO hlavy 5000Kč(to stálo mě-srovnání,výměna vodítek,guferka a sedla) - výměna píst. kroužku 1200Kč - rozvody 2500Kč když to budeš dělat doma sám tak práce 0Kč a máš GO motoru
  2. Asi jsem přišel na závadu,proč motor střílí do sání.Popřipojení opět na diagnostiku v chybových kodech-nic .Tak jsem najel do ZÁKLADNÍHO NASTAVENÍ-04 nacvakal jsem skupinu 004 a v zobrazovacím poli číslo 2 jsem zjistil hodnotu vzduch ukazovala -0,9g/s což v servisním manuálu znamenalo -přisávání vzduchu za škrtící klapkou.Přisávání nalezeno hned za škrtící klapkou vis.obrázek ,byla prasklá gumová membrána
  3. Kolik najeto.Ta informace dolévám za 2-3měsíce litr oleje je dost scestná ,když najedeš za 2-3měs. 10000km tak to není moc .V manuáliu se píše 1000km je 0.5l oleje.
  4. borekbroucek

    rozvody

    Jaky rozdíl bys chtěl vidět ,rozvody jsou součástí moteru,to není tuninig - si to nějak pleteš,ne.Jen tak naokraj rozvody raději měnit o něco dřív než je oficial. ja měl na svoji 1.8 20V měnit až po 180tis. ,ale rupl rozvodák už po 165tis 3 dny co jsem je chtěl měnit.Ale na druhou stranu GO hlavy komplet(vodítka 20x 100Kč + 20x sedla vent.,20xgufera na vent.+3ks(kus cena 300Kč) vent. nové- cena celkem za hlavu 5000Kč-super!!!!!!!!!!!!!) rozvody dělány doma -sám-rozvodová sada GATES -3000Kč -práce -sám -to jde ne!!!!!!!!!!!!!
  5. Kabely + svíčky vyměněny vše stejne.To bylo první co jsem udělal
  6. Problém-mám 1.8 20V auto jelo normálně a najednou za jízdy začalo střílet do výfuku(výkon žádný a po chvíli zdechne)pak už při startování chytne a opět střílení do výfuku a zdechne.Připojeni na diagnostiku -výpis chyb váha vzduchu(slabý signál-sporadicky),rid.jedn. skrtici klapky(sporadicky),čidlo klepání(sporadicky)takže nic.Proměření jednotlivých čidel take nic nezjištěno ,chová se to jako když na staré Škodě 120 je špatně nastaven rozdělovač(také střelba do výfuku)Po výměně snímače klikové hřídeli,váhy vzduchu,kotrola jestli není přeskočený rozvodový řemen mě už jen napadá jestli není vadná indukční civka(zapalovací modul+cívka).Po všech těchto výměnách se chová auto stejně-střílí do výfuku a zdechne asi po 10 sec.A nevím už co to může být.Neměl někdo podobný problém,ale rada dej to do servisu je na h...o,to si raději s polska za 6000Kč koupim motor plně funkční,stylu nahodím a jedu.
×
×
  • Vytvořit nový...