Přejít na obsah

Honza2017

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honza2017

  1. A dá se to nějak opravit? Popřípadě kolik stojí oprava?
  2. To už jsem skoušel to napojit na diagnostiku a akorát co mi to píše tak je kod: 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-00-- 00532 - Shareware Version. To Decode all DTCs Tak nevím co to je moc anglicky neumím
  3. Ahoj chlapy, chtěl jsem se vás zeptat mám oct 1 rok 1997 a chtěl jsem se zeptat jestly tadyten model má už kontrolku bezpečnostních pásu na přístrojové desce? že se my tam kontrolka rozsvítí jednou blikne a potom svítí ale nevím co to je jestli to je že se musí zapnout pásy a nebo to je airbag a když zapnu všechny pásy tak to pořád svítí. viz. příloha
  4. Ahoj chlapy, chtěl jsem se vás zeptat mám oct 1 rok 1997 a chtěl jsem se zeptat jestly tadyten model má už kontrolku bezpečnostních pásu na přístrojové desce?
  5. A ještě bych měl jeden dotaz když se rozjíždím tak abych mohl zařadit 2. rychlostní stupeň tam musím mít otáčky pomalu až na 3000ot/m jinak by to začalo škubat a popřípadě by to chcíplo čím by to mohlo být?
  6. ale ono se to pohupuje zmenšuje o max. 100ot/m a zase zpět zvětšuje nazpátek. A jestli tam je čidlo tak to nevím a ono u oktávky má být?
  7. Ale já myslím když zařazuješ tak cítíš takové menší vibrace? No když vypnu světla nebo vyhřev. zadního skla tak mi otáčky malinko stoupnou a když je opět zase zapnu tak se mi sníží to takhle má být?.
  8. jj myslím o něco mín na 70°C a klesnou mi z 800ot/min na asi 400-500ot/min A potom mám ještě jeden dotaz je to normální když jedu a dávám plyn a chci zařadit či podřadit tak že na spojkovím pedálu jdou cítit vybrace?
  9. Zdravím, nevím zda toto téma už tu je ale hledal jsem dost dlouho a nenašel jsem ho. Chtěl jsem se vás zeptat když auto nastartuji a motor se zahřeje tak otáčky my klesnou na nějakých 800Ot a po ujetí nějakých 10Km se mi ještě sníží a když otočím volantem uplně na doraz na jakoukoliv stranu tak otáčky také klesnou a motor začne dělat větší rámus nevím čím to je jestli to náhodou není škrtící klapkou? A se spojkou mám problémy že mi jde těžko zařadit zpátečka nevíte čím by to mohlo být? Mám O1 1.6 55Kw Děkuji vám moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...