Přejít na obsah

Koubic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Koubic

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Já jsem nejdřív myslel, že mi to teče přes těsnění v tom kolínku co vede do vstřikovače. Vyndal jsem z toho jen jeden modrej o kroužek dál dovnitř jsem neviděl. Vnější průměr O kroužku byl cca 9,2mm a sílu stěny 2mm měřeno posuvkou +- desetinka. Pak jsem obnažil ten husí krk co v něm vede hadička a zjistil, že ta hadička je zalisovaná do toho kolíka a ten lisovaný spoj tekl. O kroužek v kolínku byl v pohodě a suchej. Pak nejde nic jinýho než koupit novou hadičku 3q0131984ac (4700kč) a vyměnit. Po výměně mám klid.
  2. Ahoj, tak hadička vyměněna. V nějakých věcech pomohla příručka, ale jinak jsem to dělal napojením na starou hadičku a protáhnout novou. Já jsem sundal ještě plastový kryt spodku asi na 5 šroubů byl pak lepší přístup. Kostku ABS v motorovém prostoru jsem nepovoloval šlo to i tak. Hadička končí ještě před zadním kolem někde tak na úrovni zadních dveří. Vše šlo docela dobře. I s přípravou 1,5h. Stačilo jen zvednout heverem. Nic už neteče nehlásí a nesvítí. Díky za rady.
  3. Díky moc za rady. Zkusím protažení s napojením na starou hadičku. Snad to najdu vzadu nad tim kolem. Jen doufám, že to nenateklo do rozvodů prý to může naleptat řemen a poškodit je. A dílenská příručka taky moc pomohla díky.
  4. Jen napsat stručný popis,nebo jestli není někde popsáno. V jakých místech se napojuje hadička na zadní část, která vede do nadržky Co všechno se musí sundat?
  5. Hadica vedie od vstrekovaca do zadne koleso

  6. Mám ten samý problém úniku močoviny ve spoji vstřikovač a to kolínko od hadičky. Celá ta hadička by asi měla být vyhřívaná, takže nějaký předělávky asi půjdou těžko. Řešení je asi koupit origo hadičku tu část od vstřikovače co vede někam pod auto. Může se tu nikdo podělit o zkušenosti jak to jde a kudy to vede? Diky.
  7. Tak dneska v škoda CB Auto. Pán myslel, že jen přehraje SW a bude vše v poho. Jednotka však neni vidět a když se mu objevila, tak myslel, že to půjde přehrát. V půlce mu však přestalo fungovat a nešlo dál. Objednal mě na 11.5 že půjdou po kabeláži už jsem z toho otrávenej.
  8. Byl to člověk na doporučení tady v Č.B, ale v ničem mi nepomohl. Zítra jsem objednanej do Škodovky CB auto, tak uvidim. Od návštěvy toho koumáka už to nejde vůbec?.
  9. Ahoj, tak dnes proběhla diagnostika. Chyba změny jízdních pruhů jednotka 3C. Pokud je jednotka v chybě tak se do ní nedá dostat, takže nejde udělat ani žádný flash, nic. Občas, ale funguje a občas úplně mrtvá, takže po smrti asi nebude. Tak nevim máte někdo nějakou zkušenost? Díky
  10. Ahoj, díky za vysvětlení to dává smysl?. Zítra po napíchnutí snad budu vědět víc.
  11. Jen mi taky není jasné co má společného lane assist a side assist. Lane assist jede přes přední kameru, tak bych asi pochopil, že nepůjdou číst třeba značky, ale ty jdou stále. Side assist má radary v zadním nárazníku, tak nevím tu spojitost, ale to jen přemýšlím uvidím až nechám napíchnout.
  12. Ahoj dík za radu. Třeba dnes ráno šlo vše zapnout a šlape jak má. Myslim, že odpoledne buď hned po startu nebo při jízdě to vše vypadne. Uvidim po napíchnutí. Díky moc a určitě dam vědět.
  13. Ok díky tento týden si domluvim napojení na diagnostiku. Jen jsem myslel jestli nebude třeba přehrát SW jak se tu už píše výš. Asi ty asistenti budou mít něco společného, že vypadávaji všechny na jednou.
  14. ahoj, u mého Superbu 3 mi stále vypadávají asistenti - lane assist, side assist, mrtvý úhel a asistent vyparkování. Neděje se to při určité úkonu, ale náhodně. Někdy hned po nastartování někdy za jízdy. Potom nejdou aktivovat třeba dva dny a když jo, tak během dne opět vypadnou.
  15. Ahoj chlapi, mám Octávii RS r.v 2008 (MR 2009) mám zájem o dodělání funkce CORNER. Podle toho co jsem tu četl by to tam mělo jít nakodovat, ale v tomto směru jsem absolutní amatér a tak scháním někoho z Jížních Čech nejlépe Č.B a okolí kdo mi to udělá předem dík.
×
×
  • Vytvořit nový...