Přejít na obsah

Caye Caulker

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Caye Caulker

  1. Já mám columbuse v Superbu II a všechno je OK.
  2. koukni na tohle http://www.myturbodiesel.com/forum/f9/how-unlock-rns510-vim-tv-free-free-video-motion-play-dvd-while-driving-9150/ odblokuje to obraz za jizdy a otevre servis menu. Mam to osobne vyzkousene, i po aktualizaci frmware funkcni.
  3. 6t v servisu i s vyčištění škrtící klapky a 12t za softwarovou úpravu.
  4. Superba máme asi půl roku, r.v.2009, DSG najeto 95.000km koupený v něměckém salonu. Nedávno mě začal zlobit DPF, svítila kontolka na palubce. Zavolal jsem do servisu, že prý mám auto projet minimálně 80 km po dálnici. Projel jsem auto z Phy do Brna, kontrolka stále svítila. Takže servis, kde mi řekli, že v řídící jednotce byla zapsaná chyba a že se kvůli ní se filtr nevypálil. Zkusí tedy vypálit filtr s napíchnutou diagnostikou, to se ale taky nepovedlo vypálit. Demontovali po mém schválení výfuk a DPF filtr se proplachoval vabkou, už se jednalo o poslední záchranu DPF. Bohužel, ani to se nepovedlo, diagnostika stále vykazovala špatnou průchodnost filtru. Prý mě čeká výměna za 40.000,-Kč. A 40.000,- na dalších 100tisíc km...to nééé!!! Čekal mě radikální řez. V servisu demontovali DPF, vnitřek filtru byl odstraněn a já se vydal do firmy MAX Tuning. Tato firma spolupracuje na výrobě softwaru pro řídící jednotky do koncernových aut, čož mě velice rychle přesvědčilo. Je to jedna ze 3 nebo 4 firem, kde vědí, co dělat s ŘJ, nechtěl jsem pokoušet "noname" chiptuningové firmy. Odevzdal jsem auto s tím, že chci odpojit DPF a vyladit motor. Po zhruba 6 hodinách práce bylo hotovo, filtr je odpojený, zvýšil se výkon na 145kW a naprosto luxusně je poladěný motor, který nevydává žádný dunivý zvuk a vibrace při řazení DSG, jak je známo u tohoto typu motoru. Spotřeba se mi snížila zhruba o 1 litr. Toť moje zkušenost. Pěkný den.
  5. Začla mi svítit kontolka motoru a blikat kontolka žhavení po stání v kopci. Je někdo v Okolí Třeboně nebo Suchdolu nad Lužnicí s VAGem. Díky
  6. Dobrý den, jsem šťastným majitelem vysněného SuperBa, rok 2009, na palubce na mě kouká kopito od HF bez držáku a pod sedačkou je hrabička s označením 1K8035730, Nokia HT-3. Po připojení přes bluetooth ale telefon není viditelný ani na maxidotu ani na Columbusu. Funguje pouze hlasitý odposlech s mikrofonem. Můžete mi poradit, jak dostat menu Telefon na oba disleye, popřípadně více info o této HF. Děkuju.
×
×
  • Vytvořit nový...