Přejít na obsah

Superbíček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Superbíček

  1. Čauves,tak jsem se nakonec na plasti dip vysral,kamarád mi nabídnul,že mi to stříkne,tak jsem se byl na to podívat,tak nárazníky a kapota v černým matu jsou supr a přes víkend mi stříkne kola,tak sem pak naházím fotky a pokud to bude ok,tak dám i kontakt,dělá to za dobrý peníze.
  2. S x5pátou musíš couvat,aby jsi měl náhon na předek:D
  3. Spíš si myslím,že největší roli hraje značka pneu,znám lidi co máj na bmw náhon na zadek,což je na zimu docela v některých situacích problém,ale daj tam gumu za 10-15 tis a jsou v pohodě.A není to,že daj na m6 195/50 :-D
  4. Tak já začínal zimníma 225/40 R17 a nebýt těch zkur*ených děravých silnic,tak si je tam nechám do teď,jinak jsem si dal 225/55 a vše je v pohodě,už na nich jezdím druhou zimu+jednou do roka alpy a zatím jsem vše vyjel a bez nehod.
  5. Je to bomba,ale na druhou stranu se mi pořád líbí,jak vzhledově tak funkčnostně to na předchozích stránkách,jak to má i 3G:-)
  6. Ja mam 2006 edice 100 2.0tdi 103kw:-D
  7. Libova barvicka,je dobry u tohohle,ze to je neprehlednutelny:-D jinak co jsem se ptal poldu,tak pokud mas cernou a das si nejakou podobnou,carbon,nebo matna,tak to nemusi byt,ale pak jak jsou zmeny treba z bily na tenhle, ,zabinec'' :-D tak tam to musi byt,jinak ten naraznik je peknej na supikovi.
  8. Já to sundaval po 10 měsících,ale to je jedno,já jsem s tímhle spokojen a když si to někdo udělá jinde,tak prosím,jen jsem napsal,že to jde:-)
  9. Uz jsem sundaval a predelaval vsechny dvere,pac mi ukradli chrom. Listy a poskrabali dvere a slo to krasne,po velkych kusech se sundavala a nezustal ani kousek lepidla,sem pak upnu fotky.
  10. NO aby to nebyl taky problém v montáži,jsem zatím slyšel jen u dvou sad febi,že to někomu odešlo do roka,jinak zatím všichni spokojený,já si teda ještě zatím nevybral:(
  11. Napiš mi pm,ať tu nedělám reklamu:-) Ale jinak já jsem kupoval rozměr 180x150 za 390Kč,sice nevím,jak se bude chovat ta folie v zimě,ale zatím na sluníčku měla úspěch.
  12. mrkni na aukro.cz tam je docela veliký výběr.
  13. Ahoj,na jaře mi odešel motor kvůli olejovému čerpadlu.Po výměně motoru(stejného typu),spojky,repas:turba,vstřiků mi přijde,že auto už nemá takový odpich,je možné,že ten chip nebude spolupracovat s touto sestavou a muselo by se to znova nachipovat? Pak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s firmami ohledně chipu a zda jste to zvedli více jak nad 125Kw na seriové díly. A poslední otázka,zda máte někdo zkušenost s firmou MAXPOWER,je odkaz na forum(nahoře v levo).
  14. Tak jsem tam volal jevil jsem zájem o to a pán mi řekl,že to je teďka novinka asi 14 dní:-D Každopádně s volantem to bude komunikovat,ale maxidot nemají odzkoušený,takže ten asi nebude.
  15. Podle toho by to mělo jít,každopádně jsem jim tam napsal mejla,tak to sem pak hodím co napsali,za tu cenu se mi fakt libí,kord ty funkce,jsem nenašel u žádný jiný navi do téhle cenové kategorie.
  16. Já tam vidím jasně: podpora továrního ovládání na volantu vhodná náhrada za starší originální navigace Škoda MFD / DX nebo autorádia Škoda Symphony apod.
  17. Mají,na stránce 1 se to tam řešilo:) A zkoušeli jste někdo na tom rozběhnout filmík? Třebas z flash-ky nebo karty?
  18. To vypadá fakt hustě,asi jsem se zamiloval Akorát nevím,proč je tohle rádio jen na téhle stránce? Jinde jsem ho nenašel.
  19. A proč jste všichni tak náchylní na ovládání hlasitosti z volantu a mít stanici na maxidotu?
  20. Čauves,tak jsem taky hledal a docela by mě zajímal tenhle servis http://www.jeep-dily.cz/?p=p_2&sName=JSJ-Autocentrum- ,nabídnuli mi sadu ramen za 7 000Kč značky Dachstein a že mi to tam za 2 000Kč namontují,tím bych měl záruku jak na práci tak na ramena,nemáte někdo s touto značkou nebo servisem zkušenost?
  21. Teďka na jaře jsem sundaval 235/45 R17 a nemohl jsem si na ně v ničem stěžovat a to nejezdím pomalinku a protáhnul jsem to jak mimo Prahu tak do Krkonoš i Alp.Myslím si,že u tohohle auta to nemá takový vliv.Jediný o čem uvažuji,tak 225/55,pač jak je menší profil,tak udělám o nějakou díru a že jich je,boule:(
  22. Jinak mrkni sem,něco by se dalo vybrat:http://auto.aukro.cz/listing.php/search?string=205%2F55+r16&category=110072
  23. Si snad koupím ještě na zimu 2013 než se majkl taky rozhodne pro zimáky z aukra:-D
×
×
  • Vytvořit nový...