Přejít na obsah

TheSkytec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení TheSkytec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. TheSkytec

    taha v pravo

    zdravím pánové, asi před měsícem jsem dával octavku combi do servisu na kontrolu před STK měl jsem prasklej výfuk a ve předu něco bouchalo.Po chvíli mě volali že mám ramena v katastrofálním stavu a že potřebujou vyměnit.Měnili se ramena jeden čep nevím jestli levý nebo pravý a tyčky stabilizátoru.další den večer mě volali že je hotovo.když jsem auto projel tak mě táhlo na pravo,tak jsem tam jel na druhý den znovu ať mi udělají geometrii.večer jsem si šel pro auto a zdálo se mi to v pořádku.Od té doby jsem ujel max. 500km ale při naloženém autě mě to zase tahne když jedu sám tak to není tak hrozné ale přece jenom to není jako na starých ramenech sice to bouchalo ale jelo rovně teď musím kontrovat volant na levo aby jakoby chytil stopu a při brždění se točí bud nalevo nebo na pravo.nevíte co s tím nemám od té opravy žádný dokument jen protokol z STK.bylo mi řečeno že musím počkat na šéfa než se vrátí z dovolené nevím jestli to můžu reklamovat nebo mám jet jinam a jestli to nemůže být třeba zadní náprava.díky za rady.
  2. TheSkytec

    Chiptuning

    Zdravím chlapy,dají se někde na internetu nebo od někoho sehnat už upravené mapy do ECU. Všiml jsem si že skoro všechny firmy na chipování motoru nabízejí stejnej nebo podobnej čip z 66 na cca 85kw (základní čip bez úprav motoru) podle mě je to všechno stejný akorát se to pak dolazuje podle konkrétního auta. přepsat řídící jednotku není zase až tak složitý a když to nebude ono tak se to vyladí proč za to platit tolik peněz
  3. motor šel opravit tak jsem si oddychl. Uvolnil a zalomil se šroub na podávacím čerpadle pak přeskočil řemen.Naštěstí se to stalo když jsem zrovna zastavoval a nic se nepotkalo.Předtím si s tím hráli nějací zasraní lajdáci ! Stalo se mi už více takových nesmyslných věcí.Motor byl neodborně vyměněn a ted se za to platí jinak jede pěkně tak už mě snad nic nepotká
  4. taky o nich uvažuju,podle mě ale jen kopírujou modifikace,které už byly někde úspěšně použity,takže to nebude úplně na míru. výkon ale bude podle mě stejný nebo podobný za tu cenu to stojí pří nejmenším k zamyšlení
  5. Zdravím, doufám že nezakládám to co už tu je ale už tady v tom chaosu nejde najít to co člověk hledá Chci se zeptat....Mám octavii r.v.99 1.9TDI 66kw a pár dní zpátky jsem jel po dálnici z Ostravy na Prahu všechno v pohode až do té doby než jsem zastavil na krátkou pauzu.Jakmile jsem snížil rychlost a zajel na parkoviště na benzínku tak jsem zaslech prasklý plast jak šoupá o řemen na rozvodech asi se povolila napínací kladka a dojel jsem. Motor ještě asi třikrát točil,ale už nechytil a pak už vubec nic jen cvakal startér.Mechanik říká,že to ještě možná půjde zachránit rád bych na to slyšel vaše názory to za 1. a 2.kdyby už byl motor v tahu dá se vyměnit za silnější 81kw verzi aniž bych musel něco zapisovat do TP slyšel jsem že jsou konstrukčně stejné až na lopatky na turbu a větší vstřiky nebude problém na technické ?Slyšel jsem taky že se to dělá tak že se jemně zabrousí číslo a kod motoru aby nešel jasně přečíst a pak už nikdo nedokáže co to je za verzi mužete mi poradit? Díky moc.
  6. Nazdar lidi, Koupil jsem octavii 1 motor 1.9 Tdi 66kw v combi a chystám se měnit olej plus všechny filtry může mi někdo poradit kde se nachází palivový a kabinový filtr? olejový a vypouštěcí ventil snad najdu ale pro jistotu taky jinak tam chci nalít shell Helix ultra 5w40 našel jsem 5litrů za 800 plus sada všech filtrů vyjde s poštou na necelých 1000 kč díky moc za rady popř.fotky.
  7. někomu určitě pomůže http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en vychytaná věcička k dekódování VIN u škodovek
  8. kdyby jste si někdo ještě na něco vzpomneli tak to sem vepište jinak zatím děkuju
  9. jak teda poznám tu 81-ku? na co se mám kouknout a co by tam mělo být vyraženo? nějaké fotky ? dík za každé info moc mi to pomůže. EDIT: odkazy?
  10. no jo zrovna se po nějaké 81 Kw ohlížím a nechtěl bych někomu naleťět víte jak to v Česku chodí
  11. Zdravím, Chtěl bych se zeptat jak poznám rozdíl mezi motorem o výkonu 66 Kw a 81 Kw u TDI Octavie 1,jestli se to dá nějak poznat pouhým okem nebo se musím spoléhat na TP ? Děkuji za odpovědi popř.fotografie.
×
×
  • Vytvořit nový...