Přejít na obsah

coomi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem coomi

  1. Podle manuálu ano, ale máte někdo vyzkoušené jiné typy a značky se kterými jste spokojeni ?
  2. Já mám za to,že jetam 9 litrů. Dvakrát se mi povedlo dojet do sucha a bylo to tak cca 100km. Záleží na stylu jízdy.
  3. Také jsem slyšel názor,že " na plynu se vaří, naftou se topí a na benzin se jezdí " . Já mám už 14let 1.8 20V bez turba. Kdybych za celou dobu udělal průměr, tak jsem cca na 8.5l/100km. Ale za poslední čtyři měsíce mi spadla průměrná spotřeba spotřeba tak o 1l. Jezdím pořád stejným stylem, tak nevím čemu to přisoudit. Té příšerné ceně asi ne, ale je možné, že sem jde více ropy ze západu než z východu(ropovod Družba).
  4. Já mám 1.8 20V bez turba r.v.1998 a dělá mi to také a od záčátku. Svíčkama to nebude,jsou tam už asi čtvrté.
  5. Tak a mám pokoj, výměna obou kulových čepů (špatný byl hlavně levý) , na stabilizátoru obě gumové tyčky a oba silentbloky spodního ramena zadní. A je to doopravdy o něčem jiném. Pro zajímavost jedna e-adresa (třeba ji už znáte), kde mají věci za dost dobré ceny oproti ostatním. http://www.autodily-cardo.cz/
  6. Dlouhodobá průměrná spotřeba 8,5l/100km. V létě trochu míň, v zimě trochu víc. Zajímavý poznatek cca za poslední tři měsíce je spotřeba tak o 1l/100km menší. Tankuji celou dobu u pumpy stejné značky. Možná je to blbost,ale jak se utnuly dodávky z ropovodu Družba, tak mi přijde že to míň žere. Jezdí to jako když se tankuje v rakousku nebo v německu.
  7. A co třeba to uložení koupit nové? Koukal jsem na náhradní díly u Auto Kelly a tam mají na výběr různé druhy o různých průměrech, s prolisem,bez prolisu.Tak nevím který. Mám 1.8 20V bez turba r.v.1998.
  8. Tak jsem prostříknul WD40 gumové úchytky stabilizátoru a ještě spodek a vršek pružin, jak jsou tlumiče. Zlepšení je znatelné, ale pořád tam něco je ještě znát.Tak uvidím jak to dlouho vydrží,kdyžtak to budu muset opakovat. To se asi nedá nic jiného dělat.
  9. To jsem zkoušel a nic slyšet nebylo. Je to jen při jízdě,když jedu pomaleji,tak se to zdá znatelnější.Při otáčení doleva i doprava.Není to slyšet z jednoho místa,ale jako od celé nápravy. Jednou víc z leva,podruhé z prava.Také jsem zkoušel prostřikovat silikonovým sprejem jak uchycení tlumičů,tak různé gumové úchytky,co jsem viděl. Bez výsledku. Teď v sobotu to zkusím prolézt znovu a prostříkat co se dá.
  10. Já mám podobný problém,spíše než vrzání v přední nápravě se mi to jeví jako chroupání. A to jak pří jízdě po rovině nebo do zatáčky. Projevuje se to jakoby při přenášení váhy.Přední tlumiče se měnily cca před rokem (Bilstein). Tento jev jsem spíše začal pozorovat po tech.prohlídce 04/2012 jak na té jejich mašině s přední nápravou pořádně zacloumaly. Jedná se o Octavii 1.8 20V r.v.1998 a mám ji od začátku. Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...