Přejít na obsah

karlos 0005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem karlos 0005

  1. Mám Octavii 4x4, 1.9 Tdi 66 kw. Při cestě po D1 mi také začal ukazatel lítat nahoru a dolu. Po vyčištění snímací desky plováku v levé nádrži byl chvilku klid, ale dnes při cestě z Itálie mi ukazoval dojezd 200 km a stav 1/4 nádrže. Ani nestvítila rezerva a v kopci mi došla nafta. Tlačil jsem to 2,5 km k benzínce kde jsem dotankoval a zalil filtr a startoval a startoval a až přes kabely nastartoval... Asi budu muset vyčistit i ten levý za sedačkou spolujezdce ke kterému vedou hadičky.
  2. Ahoj. Nemáte někdo skušenosti s výměnou molitanu sedáku u řidiče. ( kožené sedačky )
  3. Což rozebrat jo, ale dát dohromady.Já to v živoťě nedělal. Dnes na Harfje u dvouhlavé Felicie mi nutili plovák z 4x4 1,8turbo prý je to stejné. Ale nevěřil jsem jim.
  4. Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500
  5. Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek.
  6. Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty
  7. karlos 0005

    DETI

    Take přidam fotečku dcerky. 10.5 08 ji bude jeden rok
  8. Chlapi vás teda je, ten pohárek se úplně klepe. Abyste viděli, že i já jsem člověk , tak začínám mít docela obavy o počasí... Vitto: co to špinavý auto včera v OC Chodov?!? By ses měl stydět Sorry za OT Tak ještě bych jel já. Tedy pokud je ještě místo.?
  9. jsem si dovolil pár foteček z mého foťáčku
  10. a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný
  11. Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik?
  12. Super: škoda jen, že teť už nevím, kde je vlastně sraz.A hlavně v kolik??? Bodlo by něco co se dá zadat tý pani co říká doleve-doprava-rovně. "ulice-město-vesnice,,
  13. Tak jsem se tak ťešil, ale jak tak býva vždy se něco semele. Tak se to tak seběhlo, že se nam narodila cerka. Sice si hodně pospíšila. Narodila se ve 29 týdnu ale holt to tak přišlo.Tak snad se dostavím někdy příště.
  14. Já se jednou pohádal v Kerf.na Andělu s ochrankou garáží-(respektive s těma pánama co tam choděj a dělaj machry). Zaparkoval jsem šikovně z jedné strany sloup a z druhé inv. staní a ještě v rohu, kde nikdo nechodí s vozejkama.Nechám auto samotné asi 10.minut a při návratu mne polila horkost a vztek. U spolujezdce poškrabané dveře až na plech. Auto bylo pod kamerou ale zrovna nebyla v provozu... Zkoušel jsem koupit lakovací tužku, ale byla to prasarna i přes veškeré rozlešťovaní (tempo,a další přípravky na škrábance,zkoušel jsem i tzv tužku a barevný vosk). Pak jsem na spičku jehly namačel barvu a jen vyplňoval škrábanec. To aby mne to tak nebolelo.Nakonec dveře museli k lakýrovi a to jediné pomohlo. Co se tyče vosku tak používam želvu, ale prý na NĚMECKÉ laky je lepší používat Sonax
  15. Taky gratuluji a ať roste do krásy
×
×
  • Vytvořit nový...