Přejít na obsah

Michajl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

542 zobrazení profilu

Oznámení Michajl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám taky problém asi s mikrospínačem na své Fabii I 1.9 Tdi. Auto má centrál ale ne na DO. Po odemknutí auta se stropní světlo rozsvítí,ale po chvíli zhasne. Červené světla na dveřích nesvítí, ani nefunguje hlášení rozsvěcených světel. Ale když přivřu dveře, nezabouchnu,tak to jakoby funguje. Červené světla se rozsvítí, stropní lampa taky svítí, dokud nenastartuju. Otázka zní: může za to vadny mikrospínač nebo skříplé kabely nebo jak tu byly zmíněny studené spoje? Mikrospínač, resp. horní část mikrospínače bych vyměnit zvládl, ale na přepájení si netroufám. Nejsem na to vybavený a s elektřinou nejsem moc kamarád. Děkuju za každou radu.
  2. Michajl

    LPG do Felicie

    asi 10- 15 tisíc km.
  3. Zdravím, měl bych takový dotaz. Přemýšlel jsem o předělání mojí Felicie 1.3 MPi rok v. 2000, na LPG. Myslíte, že to má vlastně ještě cenu do tak starého auta? V LPG centru, kde provádí tyto přestavby mi řekli, že by to vyšlo na cca 17000 Kč. Což je vlastně zhruba hodnota toho auta :-) Přece jen ta plynová nádoba je na 10 let. A nejspíš to auto tak dlouho mít nebudu, ikdyž zatím v plánu nemám koupi jiného. Zatím co jsem se tak ptal, tak je to asi 50:50. Někdo mě od toho odrazuje, jiný říká ať do toho jdu. Tak bych chtěl slyšet (přečíst si) víc názorů :-) Předem díky.
  4. Michajl

    Termostat

    Tož sice to neleze až ke stovce, ale těsně nad 90. Ale tak to je detail. Jsem se na tady ten problém ptal i známých a prý to není nic abnormálního. No ještě jsem se neodhodlal to zkusit odvzdušnit, přiznám se, že se mi do toho moc nechce a do servisu s takovou prkotinou jezdit nechci. Tak jedině až před zimou, kdy určitě pojedu za jedním známým, aby mi změřil hustotu chladící kapaliny.
  5. Michajl

    Termostat

    a to prosím udělám jak? :-)
  6. Michajl

    Termostat

    Zdravím, nedávno jsem nechal měnit na svoji feldě termostat, protože se motor nedostatečně zahříval. Vše bylo tak půl roku OK, držel teplotu těsně pod 90 °C. Ale nedávno to začalo dělat následující: po zahřátí motoru (ručička vyleze nad 90 °C) a následně spadne až skoro k 70 °C a po opětovném zahřátí už se zase drží u těch 90 stupňů po celou dobu jízdy. Setkal se s takovým problémem už někdo? Myslíte, že je ten termostat vadný nebo je to normální? Předem díky za rady.
  7. Taky se přidám do diskuze. Pořád jsem se divil, že na plnou nádrž na feldě 1.3 MPi najedu 300- 400 km. Až jsem nakonec zjistil, že se mi zasekává čítač kilometrů :-D
  8. Michajl

    Rozvody

    Tak jo, díky za radu. Já vím že olej stojí pár korun. Moc jsem nechápal, proč by se měl měnit i olej. Jsem měl dojem, že si na mě v servisu zase něco vymysleli, aby vydělali nějaký peníz navíc. :-)
  9. Michajl

    Rozvody

    Zdravím, mám najeto na svojí feldě něco málo přes 150000 km a myslím že už by se měly vyměnit rozvody. Můj dotaz zní tak. Když jsem se na to ptal v servisu, tak souhlasili, ale ještě mi jeden mechanik říkal, že s výměnou rozvodů je dobré vyměnit i olej. Myslíte že to je opravdu nutné? Olej i filtr jsem měnil nedávno. Mohl by někdo poradit? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...