Přejít na obsah

kasec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kasec

  1. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    Tak opraveno, bylo to skočený, prý o 3/4 zubu, vyměněny komplet rozvody včetně napínáku a nové lišty, cena 6800,- Kč z originál servis Škoda.
  2. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    No bohužel to není můj případ, baterku jsem dobil a zkoušel startovat i přes kabely, ale baterka je stopro v pohodě. Navíc jsem už odkryl ty krytky k vačkám a jsou o 6-7 mm posunutý od sebe, takže je to skočený určitě. Dnes to jdu odtáhnout do servisu, tak uvidím jak to vše dopadne, doufám, že se to nepotkalo :-(
  3. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    No, ale při cenách práce ve ŠA se možná dostanu i s cenou materiálu u garážového servisáka níž. :-(
  4. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    Dotaz: - vztahuje se na tuto "věc" havarijní pojištění?
  5. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    Startér točí, chvilkama to vypadá, že by to mohlo naskočit, ale vůbec nenaskočí. Co těsnění pod hlavou ?!? Mohlo odejít?!
  6. kasec

    rozvody 1.2 HTP

    Fábie 1,2 HTP 47 kW r.v. 2003,najeto 35 tis. km (pozn. do minulého roku s tím jezdil tatík), předevčírem jsem normálně zaparkoval do garáže, včera přijdu, startuju a už jsem nenastartovat a to jsem to zkoušel několikrát. Diagnostika motoru bez závad. Jak tady čtu, tak mne potkala klasika u těchto motorů tohoto ročníku, tedy přeskočil mi řetěz. Startér točí, ale nic. Snad se to nepotkalo, nic jiného jsem s tím nedělal, jen startoval, bezúspěšně :-( Mám několik dotazů: 1. Mohlo se to potkat při startování ? 2. Co všechno musím vyměnit, abych mohl dál jezdit a kolik to bude stát? Četl jsem tu částku kolem 7 tis. Kč (řetěz, kola, lišty, napínák+ práce)? 3. Je výměna těch rozvodů dostatečná, nebo musím opravit, či vyměnit ještě něco? Někdo tady psal o svíčkách ?! Dále olej ?! ,oc jsem tomu nerozumněl z pohledu souvislosti. Díky za info.
  7. to xxx.79: Byl bych rád, kdyby jsi mi nějaké info napsal. Tedy nějaké případné problémy s tím boxem, co se tam může případně ještě vys..t Jinak jsem byl příjemně překvapen, když jsem volal do firmy molpir, která je jedna z firem dodávající tyto klimatizace, nebo aspoň dodávala. Pozitivní na tom je, že mají náhradní díly ještě k dispozici. Já mám špatné jenom to raménko, které je ovládáno motůrkem a reguluje přes bovden klapku teploty. Posílají mi plastový nástavec na tu kovovou hřídelku motůrku včetně nýtku za 19,- Kč Stačí přenýtovat raménko a jede to dál......
  8. Díky za radu, už jsem to objednal, mám špatný jenom to táhlo, materiál s dopravou 136,- Kč, práce sám si sám. Celkově jsem na výsost spokojen, ještě jednou díky.
  9. Tak jsem to demontoval, sundal jsem středový panel a přihrádku u spolujezdce, krásně se to otevřelo a prostoru tam bylo habakuk. Ale k mému údivu na tom boxu nejsou žádné sevromotorky, jsou tam jen táhla ovládané lankama, které vedou pod ovládací panel Climatroniku. Ty lanka jsou připojeny k takovým raménkům, které jsou přes ozubené hřídelky nasazeny na ty servomotorky (ty jsou ze spoda jednoho velkého plošňáku). Ty motorky jsou tam 3, jeden na teplotu, druhý na distribuční klapku a třetí, která to mísí. Ten servomotorek na teplotu je špatnej, resp. "časovač" uvnitř, motorek se točí, ale protočí požadovanou dráhu 3-4 násobně. Tady jsem opsal co je na tom motorku, případně to odfotím a hodím sem foto. DIAVIA 01305 404000 068985 114/98 Číslo celého boxu jsem také opsal, je to made in CZ: VALEO MOULE No.-1 JF2 1J1 819010 H35 6533782 Jedná se O1, r.v. 1998, 1,9TDi, ale takovouhle klimu vidím poprvé. Když jsem do ETKY zadal požadovaný rok, tak mi vylezla ta klima s motůrkama na boxu. Mám asi nějaký atyp, nebo co. Viděl to už někdo, případně má někdo ten motorek (DIAVIA)??? Díky.
  10. Dá se demontovat ten servomotorek V68 bez toho aniž bych musel sundavat celou palubku? Co všechno musím tedy demontovat, abych ho sundal, díky.
  11. Zdravím, má ten samý problém. Kde jsi sehnal ten servomotorek V68 a případně za kolik? A který model O1 máš, já mám r.98 1,9TDi?
×
×
  • Vytvořit nový...