Přejít na obsah

leos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil leos

  1. Právě, že mikrospínač je v pořádku, připadá do úvahy tišťák uvnitř. Nebudu dávat machrům a znám takové-, kteří ví, kde je studený spoj-  800 Kč za opravu, když koupím novej za 24 Euro v SRN- /podotýkám né čínskej /.

    Díky za Odpověď. Ale už asi vím. 8- smi pólová svorkovnice je pro přední a 6- ti pro zadní. :kol-31:

  2. Zdravím, mám problém s pravým zámkem dveří, tzn. u spolujezdce. Při otevření dveří se nerozsvítí vnitřní osvětlení, ani červené varovné světlo dole. Chci celý zámek vyměnit, ale řeším, zda mám koupi s 6- ti, nebo 8- smi pólovou svorkovnicí. Zámek normálně zamyká, i odemyká, nevykazuje žádnou vadu. Jedná se o model 2003, 1, 9 Tdi, s centrálem. Díky za rady. 

  3. Tak jsem to zkoušel a nějak mi to nejde. Mám strach, abych to nějak nezničil, není tam nějaký zajišťovací kolíček, nebo tak? Nebo nějaký fígl, třeba do strany, nahoru, nebo tlačit dolů- když to tahám k sobě? Díky za reakci...

  4. Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem mám oddělit seřizovací kolečko nastavení polohy bederní opěrky + kolečko polohy opěradla, které jsou z boku sedačky. Chci natáhnout na sedačku potah a proto nechci dělat do potahů  větší díry. Díky za odpověď :kol-31:

    post-7867-0-61803600-1423048143_thumb.jp

  5. tebe kontrolovali na STK hmlovky?? mne nie... povedali mi že nie každé auto má hmlovky takže prečo by mali kontrolovať práve tie moje.... a už som aj pár krát zažil, že aj odborník niekedy tresne blbosť...

    Díky za rychlé odpovědi. Je to tak. Technik mi to zkouknul, páč musí dělat technickou minimálně 30 minut a když koukal na světla, snížil ten bazmek- tan přípravek až k mlhovkám a řekl, to co jsem psal. Na otázku, zda to vůbec jde mi odpověděl, že jo, že prý v servisu. Tak nevím. Ale přesto dík. Jo jinak se jedná o facelit- F-I.r.v. 2007. Čus.

  6. Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda se nějak dá upravit sklon toku světla u mlhovek, protože mi technik na technický řekl, že mi svítí moc dolů a mělo by to jít přizvednout. Díky za odpověď.

×
×
  • Vytvořit nový...