Přejít na obsah

Tormen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tormen

  1. Díky, ale nepíšeš, jak jsi toho docílil, že zůstávají nahoře i při otevření :-/
  2. Tadyje má taky nahoře! http://www.myvideo.de/watch/7238670/Automatische_Heckklappe_Fabia_2
  3. Ahoj, trošku jiný dotaz. Mám O II RS Combi a modré pružiny, vše maká/funguje. Ale když vzpěry namontuji standartním způsobem, tedy v otevřené poloze hlavní část (kam se píst zasouvá) dole a ta část, která se zasouvá (píst) je nahoře. Tak při otevírání a zavírání je ta pružina svou vahou logicky v místě, kde se píst zasouvá a při zavírání se ten píst šoupe po pružině a ta vyluzuje divnej/pískavej zvuk. Potřeboval bych, aby ta pružina vždy (i v otevřené poloze) byla v části uchycení pístu k 5.dveřím. Tedy v otevřené poloze nahoře. Je to vidět tady na videu.https://www.youtube.com/watch?v=_QRFfw5CDWY On má tu pružinu nahoře a k žádnému tření vůči pístu při otevírání nedochází. Ale nevím jak to tam přichytit! Zkoušel jsem Binder, ale ten vydrží jen pár zavření. Možná by to vyřešilo, kdyby se ty písty umístili obráceně, ale přesně nevím zda to má nějaký vliv.
  4. To stojí za zkoušku. Ten konektor si vyměnil? Nebo jen vyčistil a napružil kontakty...
  5. Neříkám, že je to špatně :-) jen, že ten senzor nějak fungovat asi musí. Když tyhle funkce (řízený stejným senzorem jako světla) fungují správně. Tedy ve dne odemknu -> leavingHome nic nerozsvítí. A přitom hned nastartuju a funkce AUTO mi rozsvítí světla jako by byla venku tma. Vypnut, zamknu, světla comming home nesvítí. Divný je, že jak jsem diagnostiou vymazal tu "sporadickou závadu senzoru" tak to zase vypadá že je to OK. A chyba už se neobjevuje. Tak tomu ještě dám týden a kdyžtak ho vyměním.
  6. Mám takovej dotaz. Mám mezityp, mám přední světla/mlhovky předFL ale elektriku a jednotky už z FL. Denní svícení mi svítí Xenony a zadek. Pomocí VAS jsem si dokázal vypnout svícení zadku. Takže teď svítí jen Xenony. Ale chtěl bych ještě, aby mi svítili jen mlhovky. Mám ale obavy, že mi kódování s před FL jednotek (bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v %) odpovídat nebude. Respektive, toto je už v mém LCode (původní) nastaveno. Jednotku mám 1K0 937 087..
  7. Tak dneska pomocí VAS jsem si vyčetl závady a je tam sporadická závada Snímače senzoru světlometů. Tak ho vyměním. Ale je divný, že rozsvící 100% vždy. Jen nezhasíná. Možná je to nějakej nouzovej stav...
  8. Zdravím, mám AUTOmatická světla v Octávii 2 po FL. A děje se mi toto. Ignoruji to, že mi při denním svícení svítí stejně potkávací i zadní, to že se aktivuje senzor světla poznám jen zelenou kontrolkou v budíkách. Takže nejde o nic vážného, jen o detail... Když vjedu do tunelu tak se mi světla zapnou ihned, ale když vyjedu, tak prostě nezhasnou. Stačí vypnotu zapalování a po 5min zapnout a světla nesvítí. Takže okolní světlo se prostě nezměnilo. Stejně tak, když nastartuju v garáži, kde je tma, tak svítí i když je venku sluníčko třeba 1h. Dokud nevypnu zapalování. Stejně tak (to jsem se tu dočetl), že se ta funkce aktivuje při nějak rychlosti (nad 140km/h) a od tý doby svítí celou cestu opět do vypnutí zapalování. Jinak CommingHome, Leaving Home funguje správně jen v noci. Mám dotaz, zda může bejt nějak vadný ten senzor světla? Předpokládám, že je i s dešťovým na čelním skle u zp. zrcátka. Ale jak říkám, když je tma, tak se rozsvítí hned. Jen nezhasíná. Nebo, jestli na tuhle funci nejsou třeba 2x senzori v autě a bude se vyhodnocovat jejich poměr a může být tedy vadný ten druhý senzor? Dříve to fungovalo normálně. Jediné co jsem dělal a termínově to odpovídá počátku zlobení je přezutí na letní a resetování tlaku pneumatik + vypnutí fce "Zimní pneu" v maxi dotu. Ale to si myslím, že s tím nemůže vůbec souviset.... Nějak rady, nebo zda se to necá diagnostikou nějak vydedukovat? Díky...
  9. Zdravím máte někdo zkušenost s Blow Off ventilem u TFSI, http://www.tuning-centrum.cz/blow-off-ventily-presne/blow-off-ventil-vag-motory-1820-tfsi-07.73227 Chápu, že nedojde k žádné změně výkonu. A ani to nepotřebuju. Jen se mi líbí ten zvuk. Jde mi ale o to, zda to nějak neuškodí motoru, popřípadě, zda to jednotka motoru nevyhodnotí jako nějakou chybu apod... Díky.
  10. Zdravím, pořídil jsem OII RS 2009 FL a mám v ní Columbus (verzi, model nevím). A mám pár otázek pro zkušené, pokud mohu, budu vděčný za jakékoliv rady pro nováčka... 1/ Pravé horní tlačítko je "i" s reproduktorem, nikoliv mikrofon, a v menu nic o hlasovém ovládání není, takže to bude asi model bez. Ale při stisku tlačítka halsitosti na volantu se mě ta ženská na něco ptá :-) ale asi to souvisí pouze s telefonem - je to možný? 2/ Telefon mám připojení přes BT (mám WinPhone 8), krom toho, že nelze telefon najít ze strany auto -> telefon, ale musel jsem v telefonu najít auto a zadat pin, tak to bude asi nějaká nižší verze. Ale vadí mi, že trvá cca 20min, někdy i dýl, než dostanu přístup k telefonímu seznamu. Je to normální? Kontaktů mám tak 400, u každého 3čísla max. A v menu telefon nemám skoro nic nabídce Bluetooth, apod, jak je popsáno v manuálu (možná mám jiný model). 3/ Za boha nemůžu změnit "Domů" v navigaci, nikde to nemůžu najít. Nevíte někdo jak? 4/ Logicky nefunguje DVD obraz při jízdě, ale na jednom videu s VW Golf a Columbus jsem viděl, že lze stisknout tlačítko na volantu (hlasitost) pak tlačítko Tone a obraz jde - jen aktuální jízdu. To se mi ale nepodařilo - není to pro mě nutný do té míry, že bych ho chtěl nějak Flashovat. 5/ Má cenu dělal aktualizaci FW, získám tím něco, a je možný to udělat přímo ve Škodovce, nebo nějakou náplní SDkarty, vyřešilo by to alespoň tu rychlost synchronizace kontaktů? Moc děkuji předem..
×
×
  • Vytvořit nový...