Přejít na obsah

C3sTr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem C3sTr

  1. Když stojím na místě a pustím spojku ano, nějaké lehké cvaknutí taky slyším
  2. C3sTr

    Elektrika v teple

    Tak díky všem za rady, hlavně KubinoS, opravdu to bylo spojema za sedačkou řidiče, dnes ve 20+ stupních naprosto vše v pohodě.
  3. C3sTr

    Elektrika v teple

    Tak pánové, dneska jsem se k tomu dostal, našel jsem celkově 5 spojů, červené, modré, žluté, 2x oranžové. To co je na fotce asi není ok že? Dokonce jak jsem sundal tu gumu, tak upadly i nějaké drátky všechny spoje jsem teda odřezal znovu spojil a spájel, zatím teda vše funguje, teď jen počkat zase na nějaké to vedro. Jinak neví někdo od čeho ty oranžové drátky jsou? Nebo kdyby někdo věděl i ty ostatní barvy budu rád. Snad to bylo tím, jinak asi budu muset zase projet spoje u řidiče co?
  4. C3sTr

    Elektrika v teple

    KubinoS: myslíš spojení toho uhnilého co jsi měl ty za sedačkou řidiče?
  5. C3sTr

    Elektrika v teple

    Tak jo, díky za vysvětlení, vše co jste mi tu poradili zkusím zkontrolovat a snad budu mít štěstí.
  6. C3sTr

    Elektrika v teple

    no to je zase pravda, začnu vizuální kontrolou kabeláže u komfortky směrem pod volant, nějaké nápady ohledně toho větráku?
  7. C3sTr

    Elektrika v teple

    No ještě to budu asi pozorovat, nedává mi smysl to, že čím více zapnu foukání vzduchu na maximum tím více se vše začne sekat a vypadávat. Samozřejmě jen ty věci které jsem popsal v úvodu, vše ostatní funguje jak má. Minulý rok mi to udělalo jednou přes víkend a pak byl po celé léto klid.
  8. C3sTr

    Elektrika v teple

    tak každopádně zkontroluju kabely pod sedačkou u komfortky a znova pod volantem ale proč to dělá jen v teple to fakt nechápu :/
  9. C3sTr

    Elektrika v teple

    Ano přesně tyhle problémy mám, tak asi fakt budu muset projít všechny kabely , díky za tip
  10. C3sTr

    Elektrika v teple

    Tak jsem na to koukal, bez úspěchu, další poznatek, stahování oken se seká víc když zapnu větráky na maximum, a nejvíce u okna za řidičem, jako by to mělo nějaký velký odběr nebo co, když jsem je pak vypnul tak to zase šlo
  11. Zdravím, mám jeden delikátní problém. V servise mi řekli, že se to bude těžko hledat, tak zkouším rady tady. Pokud stojí auto na slunci tak se objeví pár problémů: 1) info stanice rádia na maxidotu se sama vypíná, zapíná nebo nejde vůbec (někdy naskočí když vypisuje název písničky nebo změně hlasitosti a pak se zase vypne) 2) tempomat se v průběhu jízdy klidně vypne 3) okna se stahují sekaně i když držím tlačítko v kuse, jako by vypadával 'signál" že chci stahovat okna 4) vyjíměčně zmízí ukazatel venkovní teploty na climatroniku 5) také vyjíměčně se nezamknou zadní dvěře za spolujezdcem kabely ke komfortce pod řidičem kontrolovány a tam je vše v pořádku, podotýkám že tento problém se stává jen když auto stojí na slunci, večer když je chladno nebo ráno tak vše naprosto fungl. Třeba se s tím už někdo setkal. Děkuji za rady, jinak to bude asi jen zimní vůz. Jedná se o SUP1 2.5 TDI 2003.
  12. Tak se taky podělím o problém, slabě mi svítily ledky na straně řidiče, měřák naměřil 12V tak jsem nakonec zjistil že je uhnilý kabel za ledkama a to jsem kupoval nový díl ani ne před rokem, tak jsem přepájel kousek kabelu dal do silikonu a svítíme
  13. Tak jsem zjistil že mi taky ledky u řidiče svítí hrozně slabě tak, že to ve tmě ani není vidět jen když se podívám ze spodu na ledky, vše ostatní osvětlení funguje. Někdo psal že to vyřešil nějakým svazkem za řidičem. Vodu pod kobercem jsem kontroloval, vše suché a nenašel jsem žádnou korozi. O jaký svazek za řidičem se teda jedná?
  14. Zdravím, někdy v květnu jsem nechal plnit klimu, bylo tam 200g ze 600g. Vše bylo ok tak měsíc a půl možná méně a pak přestala opět chladit, dal jsem auto do servisu tam natlakovali klimu na 30 barů a za den se ztratily 2 bary tak mi řekli že to je malý únik a že se těžko hledá tak jsem tam nechal dát barvivo ať se ví kde to teče, doplnili mi opět klimu takže zase chladí, spíš co mě překvapilo bylo že prý v té klimě nebylo vůbec žádné chladivo :-O nějaké nápady? a k tomu se váže ještě jeden dotaz a to ohledně toho malého větráčku vedle velké sahary který se netočí, je to problém? může to souviset a úbytkem chladiva? předem díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...