Přejít na obsah

MichalRr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    715
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Příspěvky zveřejnil MichalRr

  1. před 12 hodinami, M_ike napsal:

    Objednano na konci sprna, za tyden ma byt u dealera. 206 L&K krom stresniho full. Mel jsem objednano na zacatek brezna, stihlo se to o fous driv :)

     

    Skodovka ted jede na zisk, takze modely kde vyvarej nejvic, jdou na radu jako prvni.

    Tak to je nakonec celkem rozumná čekačka. Taky mám objednáno 206 KW, ale Sportline z půlky září. Info je zatím výroba v druhé půlce května. Třeba ještě překvapí.

  2. V 11. 9. 2019 na 21:32, martin špáta napsal:

    Dnes seřízeno v servisním centru Kosmonosy. Před rokem seřízení bez změny,  ale dnes jsem si je nechal znovu zkontrolovat a svítí o mnoho lépe. První foto před seřízením, druhé po. 90 za úplné tmy se dá jet klidně jen na potkávací světla.

    20190910_211325.jpg

    20190911_211411.jpg

    Super, tak gratuluji. Já už to dal třikrát do servisu a vždycky mi to vrátí, tak jako na první fotce. Už to vzdávám, nemám čas ani sílu pořád se s nimi o něčem dohadovat. U každé Octavie to bylo něco.

    • Líbí se mi 2
  3. před 25 minutami, xx30 napsal:

    Tak dnes světla konečně nastavená dobře. Vykašlal jsem se na servisy ŠA kde jsou neochotní a nemají zájem něco změnit a jel do AutoKelly kde s nastavením a ochotou neměli žádný problém. Zde jsem byl přímo u nastavení na dílně na rozdíl od servisů ŠA. Překvapilo mě, že při nastavení na regloskopu dle rysky najednou světla svítí mnohem dále. Dosvit je takový, že není vidět ostrá hrana konce dosvitu ( ztrácí se v dálce ) a  pokud jedu za druhou Octavii, svítím nad SPZ. Teď konečně svítí světla tak jak mají. ( nikoho neoslňuji, nikdo na mě nebliká )

    Prosím kde v AK jsi byl?

  4. V 12. 10. 2018 na 6:50, Lukajs007 napsal:

    Mám auto z 05/2018 a dodnes mi nejsou schopni dobře světla seřídit. Naposledy seřizovali minulý týden - příští týden budou znovu. (AutoBrejla).

     

    Tak to dej vědět jak jsi dopadl.

     

    U Brejly (Alespoň v Praze) je to s ochotou a schopnostmi dost na štíru.

  5. Auto by mělo být opraveno. Výměna převodky řízení. Čili i po 10KT/2015 se problém může objevit.

     

    Edit: nakonec řešeno jen dotažením nějakých šroubů na převodce dle TPI. Samozřejmě to křupe dál, technik je asi hluchý nebo nevím..

  6. před 4 hodinami, beuticek napsal:

    Ten Hnůjdej fakt sedí :D

    Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Dneska vedle mě parkovala I30N a RS vypadalo jak chudej příbuznej. Moc pěkný auto a ten zvuk.. o tom se může RSu jen zdát.

    • Líbí se mi 2
×
×
  • Vytvořit nový...