Přejít na obsah

David46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil David46

  1. Tak ja sem včera zkoušel měnit čidlo na klimě a to bohužel nepomohlo takže mam v prdeli klima kompresor, tam je nějaky čep který se přesekne a vyřadí z provozu :/ takže zítra ráno davam do Škodovky :( jinak bez klimy se nedá jezdit a nejhorší že diagnostika žadnou chybu nehaže a nic :(

  2. Zdravím, mám takový problém nereaguje mi klimatizace ale vubec když zapnu na panelu AC tak vubec nic se neděje začne foukat vzduch ale není vubec studený a aní se nezvyší otáčky a spotřeba, včera sem nechal znova naplnit a stale nic. Napadá mě jedině špatný klima kompresor nebo čidlo jinak na pojistku sem se dival ta je v pohodě, nevíte někdo co s tím ? 


     


    PS: v takovém vedru bez klimy je hnus! sad.png


     


    Budu rád za každou radu! Dík

  3. Cus, no u mě to bylo nejčastěji špatně vyvažené kola, nechal bych to převažit ale jinde než tam kde jsi to měl já třeba byl u nás v Pneu OK tam maj špatnou vyvažovačku nebo spíše to někdo špatně nalepil pak jsem byl v BestDrive tam to nebylo špatné ale taky mi to dělalo 140 km/h a více ale nejlepe to udělal kolega ve Škodovce ;)

     

    Myslím že znovu převažit kola je teď ta nejlepší a nejlevnější varianta kterou začít 

  4. Vím že to tu bude psáno někde alechtěl bych se zeptat mám zadní parkovací senzory z výroby a mám optické na Columbusum, je potřeba novou jednotku kdybych chtěl dodělat přední parkovací asistenty nebo napojit do jednotky kde jsou zadním park. asistent., takže bych vlastně koupil jenom čidla PDC a svazek kabelů a napojil do stavajcí jednotky PDC.

×
×
  • Vytvořit nový...