Přejít na obsah

LaudaRS

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil LaudaRS

  1. Zdravím pánové,

    nenašel jsem tu téma na sjíždění pneumatik a mě to trápí :)

     

    Po 15.000 normálního ježdění mám na svém OIII RS Tdi combi sjeté přední gumy na 2 mm..zadky jsou 5mm.

    V servisu mi řekli, že je to tím, že jezdím rychle a je to prý sportovní auto.

     

    Má někdo nějakou zkušenost??

    Děkuji 

     

    Lauda

  2. Myslím že není problém zde poukázat, že má někdo problém s adaptivním tempomatem a já mu sde sdělím, že mě to taky zlobí i když mám obyčejný...zas bych to tu tak nehrotil...stále se bavíme o tempomatu..

  3. U mě stále nevyřešen problém s normálním tempomatem... Vyměneny páčky pod volantem i nahrán nový software a stále to vypadává....kluci v servisu už si neví rady :( To trhání a problém s eco režimem vyřešen přehráním softwaru.

    Ovšem si nyní všímám nového problému..když DSG řadí v klidovém režimu ze 4 na 5 nebo z 5 na 6 tak auto cukne..jako by se nadechlo..a ne vždy...jen někdy.... fakt mám radost :)

  4. Chlapci mate nekdo zkusenost se spotrebou oleje?

    Ja na nove RS tdi musel litr dolit ve 13.000 a dnes mi znovu bliklo pri 20.500 km...v servisu mi rekli pri tech 13.000 ze je to normalni...nevim co jim mam v pondeli az tam pojedu zase rict...ach jo..

  5. Ahoj.

    dnes jsem zjistil zebv eco rezimu to dela i kdyz nemas zaplej tempomat..normalne noha z plynu a opetovne pridani a problem je na svete...

    natoc si to na video..ja to dnes natocim a dam sem odkaz..

    lauda

  6. BlueRS:

    Ahoj, tak já mám novou RS TDi DSG 42 dní a mám najeto 12980 km k dnešnímu dni :) Nemám adaptivní tempomat ale moje porucha byla to, že se tempomat z ničeho nic prostě vypl..jako bych tukl do brzdy..jako by to motor nemohl udržet..

    Takže mi vyměnili levou i pravou páčku co je na blinkry a stěrače atd :)...po týdnu mám novou zkušenost.. tempomat se mi vypl jen jednou ale jen v režimu Eco. Takže stará závada se opět projevila!!. Zkoušel jsem po cestě z Popradu nikam nespěchat a vyzkoušet ten Eco režim. Vlastně úplně poprvé jsem ho zkoušel a asi tam budu mít problém s řídící jednotkou.

     

    Situace s tempomatem v Eco režimu je následovná: 

    Jedu 90 km/hod na tempomat a Eco režim je zapnutý. Třeba před vesnicí ťuknu do tlačítka tempomatu abych ho deaktivoval (ne zcela vypnul). Rychlost padne třeba na 50km/hod a na display svítí pouze E bez rychlosti. V Eco režimu pokud nemáš nohu na plynu tak se vyřadí rychlost. Na výjezdu z vesnice logicky zmáčkneš aktivaci tempomatu tlačítkem nahoru no a světe div se...tempomat je aktivní a měl by přidávat..místo toho ale otáčky začnou běhat mezi 800-1100 otacky a auto neví co má dělat..samo jaksi zpomaluje až třeba na 30km/hod a tak člověk logicky šlápne na plyn aby se nějak rozjelo a vidím že na ukazateli přeskakují rychlosti ze 2 na 3 a z 3 na 2 atd..toto trvá tak 4-5 vteřin s nohou na pedálu a plným plynem...pak auto vystřelí z ničeho nic...v servisu jsem jim to ukázal na zkušební jízdě a poslali dotaz do ŠA... je to dost nepříjemné...v ostatních režimech tempomat už funguje bez problémů..ale v Eco módu si převodovka nebo řídící jednotka neví rady.... Ještě dodám že se to nestane pokaždé ale třeba jednou z pěti zapnutí tempomatu.

     

    Lauda RS

  7. Normalne veget na dalnici..145 tempomatek..a najednou jako bys mel adaptivni a pred tebou se objevilo auto..tak se to vypne..samozrejme nemyslim vypnuti prepinacem na pacce..ten je stale aktivni...proste tempomat prestane drzet rychlost....no posrat...uz tech reklamaci mam dost :(

  8. Zdravím všechny,

    Na mojí nové RS se mi všechen bordýlek, který umyjí po ostřiku či dešti stěrače, přesouvá na boční okno řidiče a tím dost omezuje výhled do boku a vypadá to nechutně.

    Řešil již někdo nějak? Lišty kolem oken?

    Diky

    Lauda

×
×
  • Vytvořit nový...