Přejít na obsah

vitezlav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

876 zobrazení profilu

Oznámení vitezlav

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ajoj Ferdo. Chtěl  jsem  zeptat na kolik by vyšlo u tebe dodělání offroad tlačítka na yeti 2.0 tdi, comonrail 103kw,  manuál tok 2009. Děkuji  Vítězslav. 

  2. Závada se našla, úplně ucpané dpf, po odpojení dpf od turba motor hned naskočil, v palivové soustavě piliny, takže vstřiky, čerpadlo, vyčistit vše od pilin, vyčistit dpf a snad bude ok.
  3. Super, moc děkuji . To je dobře vědět. díky za nápady.
  4. Může to způsobit zasekly EGR, zkoušel jsem diagem ale nevím jestli se hnul. Chyba není žádná.
  5. To je možné, vyzkouším kabeláže a potom půjdu na vstřiky. Děkuji za každou radu.
  6. No, nafta do vstřiku jde, nevím pod jakým tlakem. Z přepadu jde taky, taky nevím jaké množství. Jak jsem psal, udělal bych test přepadu, mám na to věci ale pokud motor nejde natočit tak je neudělám. Zkontrolují kabeláž a uvidíme. Pokud se někde se s tím trápil tak se podělte. Děkuji.
  7. Ještě nevím, zítra asi rozdelám el svazek pod filtr boxem až ke stěně, nevím zda bude čas. Pokud odpojím po jednom vstřiku tak diag píše chybu, znamená že kabeláže jsou ok, ale motor nic. To je taková divná závada. 😥. Možná je tam jiný kabel " zelený". Mám vyndat vstřiky a poslat na kontrolu, jestli nějaký není proražený a jde tlak z listy zpět?????? Ale požadovaný tlak byl okolo 310 bar a to zplnilo i při točení startérem .... Nějaké jiné nápady? Děkuji. 😉.
  8. Chlapy, může být třeba ucpaný dpf? Kontrolka teda nesvítí.
  9. To by mělo jít i bez žhavicích, auto jsem měl v teple, a diag by vypsalo zhavky. Něco jsem četl ohledně kabelu "zelených oxydovanych " pod filtr boxem.
  10. To je pod filtr boxem?

  11. Zdravím všechny. Už tady 4 dní čtu a nic podobného jsem nenašel. Mám problém s octule 1.6 TDI 77 kw cayc dsg, najeto cca 250000 km. Už před týdnem auto se začalo chovat divně, jednou za čas po nastartování motor hned zhasnul, až třeba na po 10 naskočil a běžel normálně. Před 4 dnema už jsem ho nenatočil vůbec. Na diag chyba žádná, zkoušel jsem diag snímač kliky a váčky a otáčky ukazuje. Zkoušel jsem podávací čerpadlo ( v nádrže ) a naftu tlačí, filtr čistý. Tlak na liště při točení startérem 300-315 bar cca. Má jako tendence naskočit ale jakoby nestačila nafta. Může být nějaký vstřik? Udělal bych test přepadu, ale pokud motor neběží tak nevím zda by to šlo. Děkuji a každou radu.
  12. Zdravím . Poradí mi někdo kde najdu na Superba 1 řídící jednotku pro nastavení sklonu xenonu 4Z7 907 357. Moc děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...