Přejít na obsah

donatel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

403 zobrazení profilu

Oznámení donatel

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

8

Popularita

  1. donatel

    Žárovky

    Myslíte si, že pokud je na světlometu vyznačeno HCR (halogenový světlomet pro potkávací a dálkové světlo), tak je možno do něj legálně dát diodovou žárovku i když třeba homologovanou? A myslíte si, že technik na STK (jak je uvedeno o tři příspěvky výše výše v kopii mailu), bude hledat homologaci na žárovce a nevšimne si označení na světlometu? To ani nemluvím o případné kontrole na silnici třeba "expertní jednotkou". Silně o tom pochybuji, ale je to jen můj názor, nikomu ho nevnucuji, respektuji i názory jiných a je mně zcela jedno, co si kdo do svého auta namontuje.
  2. Omlouvám se za pozdní reakci, chodím sem zřídka. Foto sem samozřejmě dát mohu, ale nevím jestli to má vůbec cenu. Na fotografiích nic zvláštního nebude vidět. Vozidlo je uvnitř nepoškozeno, volant neohmatán (kožený), pedály neošlapané (jsou kovové). Rovněž zvenku není auto otlučené, a to ani drobná poškození. Fabií mám více a věřte mi, že to je hlavně o tom, kdo s autem jezdí. Některá auta mají najeto polovinu kilometrů a jsou v podstatně horším stavu. Propálené sedačky, otlučené zvenčí od odletujících kamínků.... Napsal jsem to sem jen proto, že se tady objevuji pochybovači o tom, zdali auto vydrží 350000 km. O tom já nepochybuji ( může se však stát cokoliv), ale mám pochybnosti i zkušenosti, zdali je po těch kilometrech možno prodat vozidlo za 90000 Kč, jak tady někdo psal. Mně se to zatím nikdy nepovedlo, ale určitě jsou lepší obchodníci, než jsem já. Jinak mé první "podnikatelské" auto, Favorit z roku 1990, kteráho jsem prodal v roce 1992, s ujetými 220 000 km, má dnes najeto téměř 600 000 km a stále ho potkávám. Je sice již poněkud "ošuntělý", ale stále jezdí.
  3. Mám ve firmě FIII combi 81 kW, v provozu od 03/2016, jezdí na svozech a rozvozech cca 600 km denně, 6 dní v týdnu, 14 - 15 000 km/měsíc, v současné době ma najeto 270000 km převážně dálnice a silnice I. třídy, asi 5% silnice II. třídy. Spotřeba se pohybuje kolem 5,2 - 5,6 l. Servis si provádíme sami, zatím bez problémů. Brzdy cca 70 000 km, pneu cca 80000 km. Tlumiče původní v současnosti už nic moc.... 1x obě žárovky v tlumených světlech, 2x žárovky obrysové. S autem jezdí jeden "pan" řidič a vozí se tak asi 100 - 150 kg nákladu. Zatím nám vždy auto vydrželo asi 3 roky, zásadní problémy nikdy nebyly, i havárie se nám zatím vyhýbají......
×
×
  • Vytvořit nový...