Přejít na obsah

Vavris2

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Vavris2

  1. A není to spíš ESP to tlačítko vedle rádia pod vyhřvem zadního okna ? toto ubíra na otáčkach a zamezuje prokluz kol je to funkce dobrá, ale když se chce človek rozjet nebo prudce přidat na snehu blatě a nějaké kolo začne prokluzovat tak to okamžitě stáhne otačky a drží je to tak aby kola co nejvíce šli do záberu akorát s tim jsem nikdy nikam nedojel :D vždy vipínam ;) a když je ESP v akci tak na budikách bliká oranžová kontrolka a když je OFF tak svití trvale a je to dobré, že se s vypnutým dá jezdit a ABS funguje. 

  2. V 21. 12. 2018 na 9:32, Jiří Dostál napsal:

    diky moc za info, trosku jsem se tomu venoval a myslim, ze 1. to funguje, svetla se naklapi, myslel jsem ze ne, ale funguje to

     

    takze je spravne bod 2 a bod 3. Zrucny jestli jsem nevim, ale auto potrebuju kazdy den a nemuzu si dovolit hrat se svetlama abych je treba nejak uplne rozsteloval a pak se s nima nemohl domluvit. Nasel jsem firmu v Brne jmenem "dobresvitime" kde by mne se mne na to podivali a rekli, presne co je spatne.

     

    Nezna tuto firmu nahodou nekdo? Pokud ano, prosim o reference.

     

    Dekuji Jirka

     

    Ahoj ahoj tady tuto firmu osobně neznám, ale už jsem o ni hodně četl nebo viděl příspěvky na fb ( Superb Club CZ&SK ) tady tak se jmenuje skupina tam když se zeptáš budeš vědět více 

    a nebo pak porovnat ceny jak vychází repas a nové světla u nových vím jen, že jsou dva výrobci jedni máji světla OK a druhý děla světla na nic že do nich teče atd atd :) 

  3. Zdravím též řeším tuhle věc akorát na rakev kola max výjmečně. Koukal jsem na thule a ty se pohybuji od 3 k ale to mi přejde docela dost když rakev povezu max 1 krát do itálie na lyže a pak několikrát v čr za zimu na lyže. Na netu jsem viděl že se prodávají i origo škoda držáky ale jaká to je kvalita to nevím. Jinak ano na kola je nejlepší držák na kouli s tím souhlasím.

  4. No formou vymeny nevím to by bylo docela drahe já bych to zkusil připojit na VAG a tady na foru jsou někde hodnoty 

    ktere by melo mit každe čidlo nevim myslim že 2,5V ale nejsem si jist nekde to jsem to tu našel...

     

    pak bych zkusil zkontrolovat zda nemaš zoxidovane kontakty jak na řidíci jednotce v kufru tak na pojistkach na A sloupku u spolujezdce

    plus ty čidla 

     

    Ale já to zkoušel a nakonec jsem stejne na nic nedošel tak jsem to dal do servisu pac neumím s tou diagnostikou...

    jinak je tu o par řadku vejš i odkaz co daval Pavska a tam jsem se taky dost dočel...

     

    A to čidlo by melo fungovat tak když otočíš tím tahlem co vede k naprave tak by se mela otáčet i ta kovová tycka co vede do toho čidla 

    a když jsem to měl připojene na VAGU tak jen v určitem rozpetí pohybu te pačky mi to ukazovalo ty spravne hodnoty co má to čidlo mít

    když jsem to přetočil tak to ukazovalo blbosti !!! takže ta kovova tyčinka v tom čidle se musí otačet kdyby náhodou jedno čidlo doma mam ( nove náhradní ) 

     

    Tak snad jsem aspon trochu poradil..

     

     

     
  5. Zdravím mam dotaz zda jsou stejne výfuky motorizací jako je 1.9 96kw 85kw a 77kw plus zda se nějak rozdělují třebas i dle roku. Já mám 1.9 85 kw rv 07 a chtěl bych nahodit výfuk z 96 kw jediny co jsem na bazosu nasel. Z bazos proto protože jej chci zkusit vykuchat ( jen ty dva tlumiče ).

  6. Zdarec řídící jednotka je v kufru pod tapecem v levo to najdeš raz dva :-)

     

    a čidla jsou: přední je u levého kola když jej sundaš tak ho najdeš podle plastovych táhel možná jde vidět i když vytočíš kola 

    a zadní je pod plastem co kryje zadní nápravu a je umístěny v levo tež uvidíš dle plastového táhla to poznáš jak nic 

     

    tež jsem měl podobny problém a bohužel to byla řidící jednotka. Tak hodně štěstí 

    • Pozitivní 1
  7. Zdravím tak vyřešeno odkaz jsem si pročetl vše ok, ale nakonec jsem vytáhl řidici jednotku a ta je špatná už se mi podařilo sehnat zánovní tak doufám, že to vydrží.

    Jinak nová co jsem se ptal stojí cca 7 tisíc což je docela ranec.  

  8. Tak svorkovnici jsem našel lehce zoxidovana byla prostrikl jsem jaj tu černou tak i tu v kufru hodil jsem to na VAG a chyba stále stejný. Jak budu mit čas tak to proměřim a ještě si pročtu to tvé vlákno. Akorát teď budu cca týden jezdit jiným autem takže to chvilku potrvá.

    • Pozitivní 1
  9. Zdravím nechci zakládat nové téma jelikož je to stejná závada akorát jsem jsem nenašel jak ji vyřešit. 

    Jak je známo světla svíti do země napojil jsem to na VAG hodilo mi to chyby: 

     

    2 závad nalezeno.

    01539 - svetlomety nejsou serizeny             35-00 - -65535 - ridici jednotka: chyba v pameti             00-00 - -

    Když chybu smažu tak se mi tam v momentě ukáže znovu.

     

    Pak jsem zkoušel další měření:

     

    12.04 V napajeci napeti (svorka 15)

             0   spinac svetel stav  0.0 km/h   rychlost vozu   0.00   akcelerace   2.44 V   Napeti uroven snimac predni  1.54 V   Napeti uroven snimac zadni  105.2 %   ovladac Motor aktivovani  61.44 s   cas konstanta 

    Dle toho jsem usoudil, že je špatný zadní snímač koupil jsem vyměnil a chyba ani tak nezmizela. 

    Má otázka zni zda už se s tím někdo setkal. 

    Připomínám, že když rozsvítím světla hodí to ještě chybu něco s motorkem světla, ale ta jde smazat a už se neukáže. 

    Takže teď nevím co mám shánět dál zda novou jednotku nebo motorky do světel či úplně něco jiného. 

    Momentálně mam jednotku na řízeni sklonu světel odpojenou. 

     

  10. Zdravím nechci zakládat nové tema tak se zeptam zde minulí rok jsem chtěl kupovat kola ptal jsem se i zde nakonec z toho sešlo peníze byli potřeba jinde.

    Ale tento rok už mám našetřeno a rozhoduji se zda 17 nebo 18 jelikož bych nerad ztratil komfort a sem tam se mi podaří přehlednou nějakou tu díru. 

    Další věc je ta, že v budoucnu chci nahodit pružiny takže i snižovat se bude. Ale hlavní důvod proč sem píšu je ta, že prodejce co mi shani kola mi řekl, že thomasny jsou kola co se těžko vyvažují nebo nejdou moc dobře vyvážit a další věc je ta že se z nich po čase oloupe lak tak bych chtěl vědět zda má někdo nějaké zkušenosti. Mám vybrány ty to Tomason TN 4

  11. No jasný jenže na supu mas bixenon poskládaný z hlavního kde je klapka co po přepnuti na dálku změni polohu plus se ti rozsvítí přidává dálka a to jsou H3 sám jsem to měnil takže vím. Pokud to myslel tak ze nahradí jen tu H3 tak to jde, ale není to schválne pro provoz ;-)

  12. Zdravím tak světla už mám cca týden a pul zapojeny správně tím děkuji za rady Vaša zvládl rychle bez problému tím doporučuji ;-) a světla svítí tak jak mají i když jsem očekával trochu vetší svit v noci :-) 

  13. Svítí luxusně ne jak ty činske kopie co nejdou pomalu ani vidět. Jinak co jsem si ještě všiml tak, že při mém zapojení co jsem zkoušel světla v okamžiku startu se ještě více rozzaři a pak zas pohasnou a svítí stejně jako před startem tak i po startu vždy jen ten chvilkoví okamžik. Takže to nechám cele překopat na spravené zapojeni. 

  14. To byla hodně nesmyslná zástavba s tím souhlasím. No překopat elektriku co jsem byl informován. 

    Ve škodovce by to drahé možná byt nemuselo, ale tam to určitě dávat nebudu tím co si naúčtovali za minulou práci jsem ještě teď znechucen a to nemluvím o z prasené karosářské práci. Jinak co jsme tam měli O II na doděláni denního svícení originálního jen výměna mřížek tak jsme čekali na zapojení dá se říct od nějakých 10 hodin až do konce pracovní doby a částka též neskutečná jen za odvedenou práci světla jsem měl koupena solo, ale zase to svítí tak jak má. 

  15. Neříkám, že je chyba ve světlech. Zapojil jsem tak jak si mi psal vesměs tak samo jako je napsáno na té krabičce akorát mi svítí i parkovačky. No a co jsem se bavil ještě se známím tak mi řekl to samé co říkáš ty bylo by potřeba najít schema a vrátit elektriku do původního stavu tak aby se ovládala světla ručně. A to si netroufnu to překopávat. Ono to takhle je originál z linky nikdo tam nic nedodělával bylo to už s výbavou takže budu muset sehnat někoho kdo mi to překope. 

  16. Zdravim zakoupil jsem si světla tak jako vetsina zde akorád mam jediny problém se zapojením světla má zapojena tak jak je psáno plus jsem se ještě ptal zdejšího člena mikl co mi radil ale bohužel se mi nedaří problém je takový ze při nastartování mi svíti jak denní tak parkovacky plus zadek. Když otočím do polohy zapnutý světla tak mi svíti hlavni plus zadek a k tomu i denní max pohasnou zlehka. A tak se ptam co dělám spatně. Ještě dodavam ze jsem vytahl relé na denni svíceni co tam bylo originál.

×
×
  • Vytvořit nový...