Přejít na obsah

LOSER_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil LOSER_

  1. Ahoj, prosím o radu, táta odemkne na dálku OII liftback 08 a zadní svítilny se rozsvítí (comming home, leaving home) ale po asi 3 vteřináchparkovačky v zadním levém světle zhasnou a světla tak nesvítí po celém obvodu. nevíte někdo kde by mohla být chyba? Doposud to fungovalo jak mělo. Děkuju.

  2. úctu k někomu, jehož první příspěvek tu byl

    "Bože vy jste ***.. Palmex má pravdu,syslete korunu.Kupte si 1.9 a pak tam naperte chipy... ať nemusíte závidét těm co mají silnější auto. Inu chytrému napověz,hloupého kopni ! "

    a to ještě škoda, že jsem ho nechyt, předtim, než jsi ho editovat. jako sorry, tohle už je moc

    jo a s těma IP jsem teda pravdu asi neměl, ale jak jsem psal, hovno tomu rozumim

    ..ted už vim, že příští auto bude silný už v sérii, ted dávám přednost spolehlivosti před výkonem...

    :specool:

  3. to Luke288 : Když vidíš že jsi neměl,co se týče tvého napadnutí ohledně IP adresy,pravdu tak začneš titulovat nějákým "velmi originálním" a pro tebe zřejmě komickým "bratrem v triku". Já jsem se nezasmál. Přidrzlé chování zatím předvádíš pouze ty. Já jsem ti krom předchozího příspěvku žádný jiný nevěnoval tudíž si příště 2x nebo raději 3x rozmysli co napíšeš. K tvému oslovování....nepásli jsme spolu husy..tak prosím úctu. Mezi slušnými lidmi zcela běžná věc. .

  4. ....jo a pozdravuj bráchu, toho bych tipoval, že zatim ani nemá řidičák. a s těma IP, sice tomu vůbec nerozumim, ale máme doma na jednom routeru čtyří počítače a každej má IP jinou no, tak nevim...

    Jseš si jistý že máte 4 různé IP adresy ? Pokud se správně domnívám tak máte IP adresu jednu a zbylé IP adresy jsou INTERNÍ např. 192.168.1.xxx . Tzn. adresy jenž jsou přiděleny routerem v privátní síti, nikoli providerem. :laugh.gif Děkuji za pozdrav a jen pro informaci,vzhledem k tvému přidrzlému tipu v citovaném příspěvku - řidičský průkaz mám již několik let. Já si své tipy směrem k tobě s dovolením raději odpustím...

×
×
  • Vytvořit nový...