Přejít na obsah

LOSER_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LOSER_

  1. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/51732139/Original-monterky-SKODA-pracovni-odev-SKODA-bunda-SKODA.php
  2. Ahoj, prosím o radu, táta odemkne na dálku OII liftback 08 a zadní svítilny se rozsvítí (comming home, leaving home) ale po asi 3 vteřináchparkovačky v zadním levém světle zhasnou a světla tak nesvítí po celém obvodu. nevíte někdo kde by mohla být chyba? Doposud to fungovalo jak mělo. Děkuju.
  3. Ahoj všem, chci koupit tátovi k Vánocům nové vzpěry 5. dveří na OII předface liftback se stěračem, můžete mi nějaké doporučit, které fungují jako origo a především jistě pasují? Koukal jsem, že cena je od cca 130 až po 1000 Kč za 1ks. Děkuju.
  4. Máš tam pěkný ty RS kola... Ale není to na nich drncačka ?
  5. to Luke288 : Když vidíš že jsi neměl,co se týče tvého napadnutí ohledně IP adresy,pravdu tak začneš titulovat nějákým "velmi originálním" a pro tebe zřejmě komickým "bratrem v triku". Já jsem se nezasmál. Přidrzlé chování zatím předvádíš pouze ty. Já jsem ti krom předchozího příspěvku žádný jiný nevěnoval tudíž si příště 2x nebo raději 3x rozmysli co napíšeš. K tvému oslovování....nepásli jsme spolu husy..tak prosím úctu. Mezi slušnými lidmi zcela běžná věc. .
  6. Jseš si jistý že máte 4 různé IP adresy ? Pokud se správně domnívám tak máte IP adresu jednu a zbylé IP adresy jsou INTERNÍ např. 192.168.1.xxx . Tzn. adresy jenž jsou přiděleny routerem v privátní síti, nikoli providerem. : Děkuji za pozdrav a jen pro informaci,vzhledem k tvému přidrzlému tipu v citovaném příspěvku - řidičský průkaz mám již několik let. Já si své tipy směrem k tobě s dovolením raději odpustím...
  7. Bože vy jste ***.. Palmex má pravdu,syslete korunu.Kupte si 1.9 a pak tam naperte chipy... ať nemusíte závidét těm co mají silnější auto. Inu chytrému napověz,hloupého kopni !
×
×
  • Vytvořit nový...