Přejít na obsah

SITMIR

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil SITMIR

  1. Tak je nekupuj u Škodovky.je milion e-shopu kde to koupíš taky a u zástěrek je mi srdečně jedno jestli jsou ze Škody nebo odněkud jinud když pasují a fungují. To samé ofuky.

  2. Např u nových BMW jsou denní světla vzadu na čidla. Trošku se sešeří a rozsvítí se zadní. Majitel naší firmy to má z výroby, ještě jsme o tom diskutovaly. A podívej se na silnicích kolem sebe co je aut že vepředu svítí denní ledky a vzadu normálně koncová svítí taky.

  3. No je to asi o lidech. Denní světla svítěj, , jsou umístěné v pozicích stanovených v předpisech jen tam svítí ty parkovačky navíc, nikoho to neoslňuje, nikomu neubližuje. A ty světla vzadu. Každej kdo není debil musí uznat že to je prospěšné ale samosebou pokud narazíš na debila tak Tě v tom vymáchá.

  4. Tak jsem si vše potřebné dokódoval a vše je funkční, HHA, parkovačky k denním světlům, protočení ručiček , vyhřívání zrcátek k zadnímu oknu. Ještě potřebuji vypátrat kde se aktivuje osvětlění budíků k dennímu svícení, svítí mi standartně jen ručičky a automatické zamykání při rozjezdu. Poradí někdo osvícený ? 

  5. Tak předběžně-rada starších mechaniků ( i zaměstnanců Škoda servisu) není schopna určit problém bouchání. Nikdy se s tím u Rapida nesetkali a bylo mi řečeno že pokud to je vada materiálu např. někde nějaká prasklinka která se kroutí jen při zatížení tak se to ani nemusí zjistit. Takže chtějí volit postup výměny součástí hnacího ústrojí popořadě od nejlevnějšího, kineťáky, poloosy atd. až k převodovce. A když mi řekli že nová převodovka stojí cca. 100 litrů tak asi Rapida nechám dceři na zahradě na hraní.

  6. Tak jsem si myslel že jsem se také stal účastníkem téhle kauzy, pobouchávání, poklepávání které jsem přičítal silenbloku. Divné jen bylo že to začalo ze dne na den. Auto už po záruce tak jsem ho předal svému mechanikovi který na mé doporučení přehodil silenblok nového typu H, mimochodem ve Škodovce se mu snažili nacpat starý typ, a bouchání vesele pokračuje dál Když zařadím a pouštím spojku a motor začíná zabírat tak tam něco klepne, když plynem udržuji rychlost jízdy tak je slyšet poklepávání a dost to začne bušit když brzdím motorem. V zátahu to celkem není slyšet. Takže je v plánu rozborka kineťáků, poloos, převodovky a už vidím tu dardu co mě čeká. Dva roky staré auto najeto 40000. Posral by se člověk.

×
×
  • Vytvořit nový...