Přejít na obsah

Matt_CZE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Matt_CZE

  1. Matt_CZE

    Pazvuky

    Vendoo: řešíš naprosto to samé, co jsem psal já chvilku před tebou a skutečně jde o ventilátor
  2. Matt_CZE

    Pazvuky

    Zdravím Vás, Vlastním Octavii 2 L&K ve které byl vždy klid. Kde se vzal, tu se vzal, z ničeho nic otravný zvuk od spolujezdce, který zní, jako by se tam usadil za*raný cvrček. Je to takové slabé, nicméně pronikavé vrzání, které se prostě nedá přeslechnout i přes hlasitější hudbu - otřesné. Jde to někde od sedačky spolujezdce, nejsem přesně schopný lokalizovat, odkud ten zvuk jde. Občas se mi zdá, že to jde od dveří, občas jakoby ze spod palubní desky, občas mi přijde že se ten cvrlikavý haj*l stěhuje dle toho, kde mám zrovna hlavu. Pevně ovšem věřím, že za to žádný živý tvor není zodpovědný. Nejprve to dělalo jen při brzdění, pak při jízdě na volnoběh a teď je můj cvrček ve fázi, kdy prostě cvrliká, kdy se mu zachce. Dnes například, když jsem stál z mírného kopce před garáži a čekal, až se otevřou vrata. Ten zvuk je vážně nesnesitelný a já začínám být trochu zoufalý. Problém by jistě vyřešila koupě BMW, ale radši bych se této drobnosti nějak zbavil. Poraďte mi, prosím. Díky
  3. Lišta by měla být v pořádku, diagnostika nehlásí vůbec nic. Teď mi (dočasně) upravili startovací dávku paliva, tak je to o cosik lepší, a shání se na zkoušku jiná vývěva, kterou zatím podezrivame nejvíc. Dám vědět, jestli to pomohlo. Jinak baterka je podle mě v pořádku, mám taky comming/leaving home přes xenony, v autě columbuse a nikdy jsem nepociťoval slabou baterku.
  4. Dobrý den, Přečetl jsem si víceméně celé vlákno o studených startech a tak přidám svou zkušenost. Mám Octavii II 2.0TDI 103kW BMM, která startuje velice zvláštně (buď vůbec nebo na 3 válce) a to v momentě, kdy stojí přes noc v garáži. Můj mechanik měl podezření na vstřikovače paliva, které jsme vytáhli ven a zjistili, že je vydřená hlava. Hlavu jsme vyměnili za novou, vstřikovače poslali do servisu BOSH, kde se nechali otestovat a vyčistit, udělali se komplet filtry a rozvody. Včera jsem auto dostal po nemalé investici zpátky, ráno jsem k němu přišel a pro velké překvapení startuje (jak jinak) na tři válce. Má cenu to vůbec ještě nějak řešit, nebo se s tím mám (po přečtení tohoto vlákna) prostě smířit?? Auto má najetí necelých 160tkm. Díky za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...