Přejít na obsah

dbaly.s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dbaly.s

  1. Vůbec ničeho se neboj, já ho mám taky a úplně stejnej rok výroby a počet km navíc v combi. Motor o výkonu 47 kw je opravdu o něco hlučnější než 40 kw varianta. V určitých otáčkách má zvuk jako když se do válců dostal písek. Připomíná to jakési chroustání. Tyhle motory vydávají zvuky naprosto odlišné od čtyřválcové koncepce. Proto buď v klidu a věř, že naběháš dost tisíc km než se položí. Někde jsem četl, že na slováči ho má nějakej taxikář a 320 000 km bez problému.
  2. Nechci být za blázna, ale i když nás učili v autoškole, že startování se provádí hlavně se sešlápnutou spojkou aby se odlehčilo starteru, tak někde jsem četl, že jsme jedinej stát kdo to dělá. Jinak já osobně při startu spojku vyšlapuji vždy a rychlost při parkování taky řadím automaticky. Z kopce navíc zatahuji ručku a v zimě pokud to jde opři auto kolama o obrubník a brzdu nezatahuj aby Ti ručka nezamrzla.
  3. Nekupuj to, fakt je na nic. Já jsem se s ním něco natrápil. Nebyl měsíc aby se něco nepodělalo. A výkon taky nic moc.
  4. To je fakt totálně dopinděný a že se Ti to líbí se mi nechce věřit. Tyhle díly od milotecu nejsou fakt nic moc. Je to jakoby násilně naroubovaný.
×
×
  • Vytvořit nový...