Přejít na obsah

lado86

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lado86

  1. Dobrý deň rád by som sa opýtal či už niekto dorábal na F3 originál parkovacie senzory so zobrazovanim na radiu.Originál servisy nevedia ci to bude zobrazovat,ci to nieje len zvukova signalizacia(pipak).Ďakujem.
  2. No temik a vpredu su ake velke repro?Tiez 16tky?Pochval sa kto ti to robil respektive za ake repro/radio si menil?
  3. Zdravim.Tak realita je taka ze zadne repro do rapid ktore tam davaju vo fabrike su smejdy zahuhnane.Pred casom mi chlapci zhodili tapacir a nadiktovali co mam kupit : 4xasfaltovy plat lebo v serii tam nieje nic.MDF kruzky hrubky 3cm,pre reproduktor 165mm,popripade pre lepsi ucinok tlmenia aj ans uhlikovu penu 2x.Repro je na kazdom podla vlastneho vyberu,ja by som najradsej dls mb6.2,uvidim.Je smiešne ze z vyroby pride auto aj s priestorom pre vyskovy reproduktor ktory tam ale mat nebudete.A to ani za priplatok.Zaujimalo by ma ci pojde napojit bolero z tych najnosich rapidov aj do mojho posledneho predfaceliftoveho modelu(januar 2015).Dakujem
  4. Tak moj rapid je vyrobeny v januari 2015 , z fabriky prisiel bez krytov kolajnic , dnes som ich tam montoval a zistil som ze diery v sedacke su uz predpripravene v mojom pripade.Teda som nemusel vyberat sedacky!!!!Tak si to najprv skuste prekontrolovat predtym nez ich vyberiete,usetrite kopec casu a roboty.
  5. Dnes som videl Rapid Monte Carlo a uz tie kolajnice boli zakrytovane.Ak by niekto zistil cislo dielu toho krytu,hned by som do toho siel.Vyzeralo to perfektne.
×
×
  • Vytvořit nový...