Přejít na obsah

Jakub Truneček

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

790 zobrazení profilu

Oznámení Jakub Truneček

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. Ale tak ještěže ta můra má v tom světle co pít. Vody je tam, zdá se, dost.
  2. Jo jasně, chápu. Abyste mě správně pochopili, já se neoháním, nevztekám se a tak. Jen si utvářím názor a zkušenost
  3. No já jsem to chtěl dát tam, kde jsem to kupoval a řekli mi, že bez nároku. Naštěstí máme v práci docela velký vozový park, takže budu jezdit Merglem GLK, ale i tak mě to naštvalo. Ten přístup se mi krajně nelíbí. Přeci jen si kupuješ jejich vlajkovou loď, která není úplně levná a čekal bych, že si jim na tom záleží. Dokonce i pochopím, že nějaké mouchy, pokud jde o úplně nový typ auta, to bude mít, ale tak se k tomu přeci nějak postavím, ne? No nic, jen mi to ukazuje, kam se za tři roky, až budu brát nový auto, pravděpodobně nepovídám.
  4. No mně se světla taky rosí (SUP 3, L&K) až někam do poloviny. Pokaždý, když je trochu vlhko. Příští týden to dávám na reklamaci, navíc mi ještě vrže kaslík a taky jsou špatně usazený pravý dveře (profukujou a třou o sebe ty chromový lišty kolem oken tak, že už je jedna zdeformovaná). Řekli mi, že u nových modelů si to tam budou muset nechat asi týden a náhradní vůz mi nedají. Tolik k autu za skoro 1,2 mil. Čumim. Před tím jsem měl CC a když mi vrzal tlumič, mohli se posrat a dali mi hned auto v odpovídající třídě. Jsem docela zklamaný, ale aspoň nemám v lampě můru
  5. Tak dámy a pánové, ač nerad, přesto musím nakonec svou účast na srazu zrušit. Bohužel jsem nucen odjet na služební cestu, která se přesně kryje se srazem. Možná tedy příště.
  6. Tak nejspíš dorazíme také. Připočítejte si tedy L&K 3. generace v plné palbě (http://forum.skodahome.cz/topic/133143-superb-lk-20-tsi-162-kw-6-stup-automat/). Přijedeme jen na sobotu, pak budeme muset pokračovat dál.
  7. Ty jo, to je brzy nějaký problém
×
×
  • Vytvořit nový...