Přejít na obsah

robschneider.jr

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil robschneider.jr

  1. Tak dnes jsem dostal podrobnejsi informace:

    Bylo a porad mi je receno, ze je to svolavaci akce, tak jsem si to vyzadal cerne na bilem, tam se pise servisni akce :D tak hadam ze se komunikace moc nevyvedla... Kazdopadne podrobnejsi informace zde:

    Servisni akce: 91N5099001 PAKET B8

  2. Co se tyce interieru Supa tak mi to taky trochu zklamalo, je to trosicku vetsi octavka a to mam laurinku. Co se tyce exterieru tak predek auta i strany jsou Top! Ale ten zadek jakoby nedodelali, asi hadam, ze ho nechali passatu. Ale pokrok je, kdyz kouknu na bmw pet let zpet a ted a skoda pet let zpet a ted tak zatim co bmw "zaostava" tak skoda sla hodne nahoru. Opravdu se dnes muze rovnat i takovym znackam.

  3. Treba do malych aut je automat peklo. Radi to pomalu a v nizkych otackach. Mluvim zde o fabii ci golfu. Ty bych nejradeji v manualu. A u sportovnich aut to je pochopitelne. Tam by se spatne zaradili a pekne by to zarvalo. Ale libinse mi ze treba vw poskytuje moznost manualu i u r modelu kteri disponuji 300 konmi.

  4. Automat straci na jizde. Co z toho pak clovek ma? Ano chapu ze to nekohi nebavi, ale nezakazoval bych je. Jsou auta, do kterych manual proste patri. Ano superb jako limuzina do tech aut ne uplne spada ale je to o pocitu.

  5. Nemuset uz radit a venovat se plne rizeni? Tolik zenskych ma manual a jak ridi? Manual ci automat vec nazoru, ale nemyslim si ze manual sebira venovani za volantem. Pridava naopak konyrolu nad autem pri privrzdovani a tak.

    Ale signoflife jestli se rozhodujes mezi 110kw nebo 140kw tak jdi do 140 je to lepsi :-)

    • Pozitivní 1
  6. Intenzitu led "linek" osvetleni si muzes nastavit v nastaveni vozu pod "osvetleni interieru". Bud si zvolis pouze nejakou cast (pravou, levou ci palubni desku) nebo vse a muzes si tam volit jas osvetleni. Toto jsem udelal a vse stale sviti naplno bez ztlumovani se. Co se tyce druheho bodu tak to mam stejne si myslim.

×
×
  • Vytvořit nový...