Přejít na obsah

Filas1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    171
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Filas1

  1. Zdravím, vůbec nemám zkušenost s Fabií 1 ale otcovi od známého jsme se pokoušeli přes VAG přizpůsobit nefunkční dálkové ovladače.

    Což se nepodařilo z toho důvodu, že v komfortní jednotce jsou stálé závady které nelze vymazat: 01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386) - bez komunikace a 01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387) - bez komunikace. Přitom centrální zamykání přes klíč i stahování oken fungují bez problému. Nevíte někdo kde může být problém a kde hledat?

    Moc děkuji za pomoc.

    IMG_2702.jpg

    IMG_2703.jpg

  2. Místo tohoto alarmu bych raději volil značkový alarm Tytan, který už má vestavěný GSM/GPS modul. Ovládání přes aplikaci v češtině je podstatně pohodlnější. navíc umí hlídat i napětí baterie ve vozidle a další funkce. Mám ho v autě a je naprosto super:

    https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/gsm-a-gps-alarmy/can-bus-gsm-gps-autoalarm-tytan-ds512gps.html

     

  3. Dnes v noci ukradli mému bratrovi v Praze 6 - Vokovicích bílého Nissana Kingcab, rok 1995, motor 2,5 diesel. SPZ: 4A1 1253. Momentálně má vzadu laminátovou boudu jako na druhé fotografii.

    Jedno malé zadní okénko je vyrobené z plexiskla a vlepené silikonem.

    Kontakt na majitele: 602 364 333 nebo volat policii. Děkuji za případné informace, odměna prý jistá.

    nissan2p.th.jpg

    nissanq.th.jpg

  4. Pokud máš Fabii II po faceliftu tak panu Milhausekovi můžeš opravdu tvrdit že nejsi slepý. Opravdu sběrnice XS3 tam není. BSG po gfaceliftu má dvě 73 pinové svorkovnice a to černou a bílou.

    A máte někdo zapojení tempomatu do faceliftu? Mám pouze návod do starého modelu.

  5. Mám přesně takový klíč jak máš tady na fotce, mám ho na octavii 1 facelift akorád s frekvencí 434 MHz!!!! 5fa 008 548

    Teď otázka, fungoval by u mě klíč vystřelovák pouze s odemykáním a zamykáním ( bez kufru)?

    Odešli mi taky oba dva a vždy když je chci rozchodit musím dálkáč rozkuchat a trošku zahýbat kontaktama. Funguje vždy jen tak 2 hodiny a pak útrum. proto řeším variantu nového klíčku a líbí se mi ten vystřelovák..

    Mám také tento klíš 5FA 008 548 - 434MHz. Lze ho tedy nahradit nějakým vystřelovákem?

  6. Známý řeší problém s autorádiem. Ze Superba 2002 ukradli originální navigaci, dal tam místo ní autorádio Škoda Symphony s CD a nejede mu CD měnič, maxidot a ovládání z volantu. Autorádio má označení 1U0 035 156E. Myslím si že CD changer by měl fungovat, ale nevím jestli toto rádio umí ovládat CD changer. Co se týče maxidotu a ovládání z volantu, je tam potřeba nějaká úprava, nebo se musí měco překódovat diagnostikou?

×
×
  • Vytvořit nový...