Přejít na obsah

RSRB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

511 zobrazení profilu

Oznámení RSRB

  1. Auto jsem objednal v podstatě naslepo, neseděl jsem v něm, objednanou barvu jsem na RS naživo neviděl a jisté obavy jsem měl z dotykového ovládání, přeci jen na předchozím RSu je na vše podstatné tlačítko. Dnes po krátkém seznámení s infotaimentem a pár kilometrech z autosalonu domů jsem ale nadšený. V následujících dnech se trochu rozepíšu.
  2. Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je.
  3. Já tam Canton mám, ani mě prodejce neinformoval že by ve voze mělo oproti objednávce něco chybět.
  4. Vlastní téma asi nebude, ale o nějaké zkušenosti se podělím a na případné dotazy rád odpovím. Ohledně přihrádky ještě nevím, v sobotu až ji budu mít se podívám a dám vědět.
  5. Včera jsem se vrátil z dovolené tak jsem jí byl dnes omrknout.
  6. Info o tom že žádná změna není byla od prodejce z kraje týdne. Odjel jsem na dovolenou a pustil to z hlavy. Dnes jsem dostal info že auto je už dokonce u nich na autosalonu. Myslím si že v tom systému mají ve Škodě nějaké zpoždění. Muselo se to tedy změnit ze dne na den. Mám 2.0TSI, oranžová Phoenix, combi a objednával jsem 10/21.
  7. Mám myslím pozitivní zprávu pro ty kdo měli zaplánovanou výrobu na 25KT stejně jako já. Dnes nečekané info od prodejce, že auto právě dnes složil dopravce na prodejně. Mám objednanou Octavii RS 120let MS.
  8. U mě zatím také to stejné. Stále svítí výroba v 25KT a nic víc se neví.
  9. U mě to stejné, zatím stále svítí výroba na 25 KT, a auto vyrobené není. Škoda, za týden jedu na dovolenou, těšil jsem se, že bych ji mohl absolvovat v novém autě.
  10. Vidím, že nejsem jediný kdo dnes nedostal žádné info o tom jestli mu vyrobili auto zaplánované do výroby na minulý týden. Naděje že jej vyrobili tedy ještě žije. RS 120 let, combi, 2,0 TSI, manuál, Phoenix orange.
  11. Můžu se též prosím zeptat, tento týden mám zaplánovanou výrobu Octavia combi RS 120 let MS, oranžová Phoenix 2.0TSI, manuál. Také je nějaká na lince? Děkuji za odpověď.
  12. Připlatil jsem si 6000,- za třízónový climatronic, v tomto paketu to tedy obsažené není prosím?
×
×
  • Vytvořit nový...