Přejít na obsah

IVI@ra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

495 zobrazení profilu

Oznámení IVI@ra

  1. V současné chvíli vypadají kotouče takto: první fotka předek, další zadek
  2. Super to je dobrá zpráva, uprime je to první moje auto se zárukou tak se raději ptám zkušenějších. Každopádně takovéhle věci jako výměnu desticek jsem si na předchozích autech řešil sám. Jen pokrokem techniky a častější potřebou diagnostiky nevím jestli tady ta vymena desek neskrývá nějaké riziko(při domaci vymene). Taky nechci úplně podporovat autorizak nesmyslnou částkou.
  3. Super konečně nějaká čísla, kterých se můžu v servisu chytit. Špekulant nejsem, chci aby to fungovalo a měl jsem klid. 2 roky utečou jako voda.
  4. Díky za radu, ale obávám se, že vzhledem k zaruce budu muset do autorizaku. Ještě rok mám záruku a přijít o ní se mě úplně nechce.
  5. Nechci dávat jen nové desky na staré kotouče, jen zjišťuji na co se mám po finanční stránce připravit. Mám rád když auto jezdí ale raději když brzdí. Ale 78 tis km na kotouče je bych řekl dost málo.
  6. Ok díky za info, upřímně desky bych třeba pochopil ale kotouče mě přijdou že mají docela hranu. Je na to nějaké TPI? Vím na Supech a Kodiacich byly s brzdami problémy(po stránce kvality). Auto je ještě v záruce tak jestli má smysl to nějakým způsobem zkoušet touhle cestou kdyby byly i kotouče pryč. Úplně levná záležitost to v autorizaku nebude si myslím.
  7. Ahoj, pročetl jsem všech 35 stran a už se ztrácím číslech a označení, dnes po cestě z práce se rozsvítila kontrolka na destičky. Superb 3 R.v.2020 110kw, nájezd 78 tis. Kupoval jsem ve 30 tis. Je možné že jsou desky ko? Nemám sportovní jízdu, je to rodinné auto a desky podle historie nebyly menene. Díval jsem se a jsou tam davane TRW, to je originál z výroby? Jaké označení teď dostanu v origo servisu aby něco vydržely? Nebo je ten nájezd ok pokud jsou to origo? Díky za reakce.
  8. Posloupnost byla nasledujici: servisní prohlídka s výměnou oleje(+můj požadavek na geometrii) + řešení problémů s volantem -> na faktuře vše bez geometrie(můj předpoklad byl že si ji zaplatím, neplatil jsem, o to lépe)-> odjezd a zjištění špatně polohy volantu-> za cca 3dny objednání na výměnu volantu->předání vozu s info o špatne pozici volantu, pozadavek na srovnani -> volant vymenen (provedena diagnostika , zjistena chybova hlaska na servu)ovšem bez srovnání , nutno znovu objednat na geometrii-> za 3dny znovu geo, srovnání volantu a bez závady na servu -> výsledek je platba pouze za výměnu oleje = geometrie free
  9. Přidávám se opět do diskuze, volant mám vyměněny cca týden, každý den zapinam vyhrev volantu a zatím bez problémů, přijde mi, že I kapacitní čidla jsou citlivější oproti předchůdci(mám již druhý nový volant-prvni vydržel cca půl roku). Nicméně to nebylo úplně bez problémů, nechával jsem dělat rovnou i geometrii a po převzetí auta byl volant hozeny lehce vlevo. Objednal jsem se znovu a bylo mě řečeno že je tam nějaká závada na servu. Znovu udělali geometrii a ouha problém na servu zmizel a volant už je rovně. Nebyli ze me nadšení ale nakonec jsem dosáhl svého. Takže teď jsem spokojen. Doufám že volant vydrží, pokud ne, bude se vše opakovat ....
  10. Zdravím, Přečetl jsem si tu dohodu a musím říci, že ta kompenzace mne "pobavila". Služby mám aktivní ještě rok, takže pro mne je kompenzace 0. Mohli by nabídnout kompenzaci např.formou bezplatného servisu nebo tak něco. Každopádně nejlepší cesta by byla aby to oslavili a vyřešili.
  11. Zdravím, měl jsem v dubnu auto na výměně volantu a byl klid až do dneška. Při jízdě ve městě tato hláška vyskakovat snad každých 30 sekund. Fakt otravný. Po vyjeti z města a rychlosti nad 60km/h, nic. Takže vymena volantu asi moc nepomohla. V pondělí zavolám do servisu a optám se co se s tím dá dělat a jak to teď řeší. Nemáte někdo nějaké info? Díky
  12. Zdravím Všechny, Tak už i já mám vyměněny volant. V 7 ráno jsem auto předal a v 10 bylo venku z dílny. Vše proběhlo bez problémů a s plnou spokojeností. Teď budu jezdit a čas ukáže ale doufám že to bude ok. Jen by mne zajímalo jak ta výměna probíhá a jaký je postup(co vše se mění atd.) Nemáte někdo příručku(čistě ze zvědavosti bych ti to pročetl)?
  13. Tak už jsem se konečně dočkal volantu. Dnes dorazil a v pondělí jedu na výměnu, tak jsem zvědav, zda to klapne bez problémů.
  14. Chaky, prosím tě, ve kterém servisu? Já čekám přes měsíc a včerejší info je takové,že volant není dostupný. Prý není skladem. Asi mne tahají za nos.
  15. Předpokládám,že to nějakou dobu vydrží, protože dle informace ze servisu je to problém v jednotce, která je prý umístěna ve volantu. Proto výměna celého volantu. Každopádně čekám na zavolání, že mají volant a pak se poptám, snad budou sdílní. Potom můžu napsat co jsem se dozvěděl.
×
×
  • Vytvořit nový...