Přejít na obsah

DODOX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil DODOX

  1. to mě neříkejte,že budu první člověk komu se tohle stalo,dnes jsem to poslouchal pozornějc a ráno u studeného motoru to chrčí i při zrychlování,ale odost míň,mám dojem,že by to mohlo dělat turbo,jak se projevuje odcházející turbo?

    Ahoj, mam nieco podobne. Mechanik mi povedal ze odchadza turbo. Vraj ma velku volu a neda sa to opravit. Treba nove. Robi to len pri deceleracii.Vraj je vydrz turba len 200-250tisic km. Vie niekto povedat kolko vydrzi turbo? Mam najazdene 194tisic.

  2. Asi tě zklamu,ale přesně ty rozvody jsem si myslel taky-všechno na to ukazovalo.Ale bohužel to nezabralo-měnil jsem je kvůli tomu už při 80tis a komplet(kladky,napínací kladku,oba řemeny,vodní pumpa).Problém klapání zůstal stejný-zkráta je to v motoru jako takovém.Já typuju něco na klice nebo ten čep??Možná je něco na prvním válci víc namáháno??(ložisko,ojnice-nevím).Jinak že trochu odbočím,máte tento motor někdo čiplej??

    Ano eb chiptuning cca 64 kw 81000km rv 2001 aua za studena klepe. olej castrol txt 5w 30 za studena max 2500 ot.Za nova to nebolo pocut olej meneny kazdych 15000 km.

×
×
  • Vytvořit nový...