tentacle Vloženo 17. Prosinec 2010 Vloženo 17. Prosinec 2010 (editace) Ahoj, tak mám Yetíka přesně 5 měsíců a na parkovišti u Globusu mi ho během nákupů někdo poprvé pokřtil a zřejmě při parkování vedle mě si "škrtnul" . Nejsem naštvanej, protože bylo všude kolem fakt hromady sněhu a hustě sněžilo, takže možná někdo špatně viděl a sklouzlo mu to, to se stane. Naštěstí trefil jen zadní černý plastový nárazník. Takže na karoserii a laku vůbec nic není a jenom škrábance na tom plastu. Neví někdo jak to trochu opticky zakamuflovat ? Ta odřenina je jakoby světlejší proti tomu černýmu plastu. Nějaký černý lak, kit nebo tak něco ? Není na to něco ? Díky předem za rady ? Editováno: 17. Prosinec 2010, autor: tentacle Citovat
marecd1 Vloženo 18. Prosinec 2010 Vloženo 18. Prosinec 2010 Ahoj, doporučuji použít např.: http://www.paintfixpro.cz/ nebo něco podobného někde poblíž tvého bydliště. Cena je cca 2000Kč za jeden díl. S uvedenou firmou v Praze mám nejlepší zkušenosti. Práce na cca 1 h. marecd1 Citovat
Tomino Men. Vloženo 18. Prosinec 2010 Vloženo 18. Prosinec 2010 Ja už ho mám tiež trochu pokrsteného, ale konármi ktoré som chytil v ľahkom teréne a bodliakmi pri hlavnej ceste.. (ďakujem spoločnosti Železnice Slovenskej Republiky, že sa príkladne (ne) stará o svoje pozemky..) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.