tentacle Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 (editace) Ahoj, tak mám Yetíka přesně 5 měsíců a na parkovišti u Globusu mi ho během nákupů někdo poprvé pokřtil a zřejmě při parkování vedle mě si "škrtnul" . Nejsem naštvanej, protože bylo všude kolem fakt hromady sněhu a hustě sněžilo, takže možná někdo špatně viděl a sklouzlo mu to, to se stane. Naštěstí trefil jen zadní černý plastový nárazník. Takže na karoserii a laku vůbec nic není a jenom škrábance na tom plastu. Neví někdo jak to trochu opticky zakamuflovat ? Ta odřenina je jakoby světlejší proti tomu černýmu plastu. Nějaký černý lak, kit nebo tak něco ? Není na to něco ? Díky předem za rady ? Editováno: 17. Prosinec 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecd1 Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Ahoj, doporučuji použít např.: http://www.paintfixpro.cz/ nebo něco podobného někde poblíž tvého bydliště. Cena je cca 2000Kč za jeden díl. S uvedenou firmou v Praze mám nejlepší zkušenosti. Práce na cca 1 h. marecd1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Ja už ho mám tiež trochu pokrsteného, ale konármi ktoré som chytil v ľahkom teréne a bodliakmi pri hlavnej ceste.. (ďakujem spoločnosti Železnice Slovenskej Republiky, že sa príkladne (ne) stará o svoje pozemky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.