Publikováno Prosinec 19, 201014 r zdar, mám OI kombi L&k '01... v autě mám alarm, jak ho vyzkoušet jsem zjistil (odemknout klíčkem kufr...), jenže auto jenom bliká. Proč to nehouká? V tomhle se nevyznám, tak nevím jestli není někde něco odpojený atd, popř kde bych měl hledat. Pokud s tím souvisí otázka, zda mi funguje klakson, tak ano funguje... a dík za každou radu.
Prosinec 20, 201014 r pod oknem v motorovem prostoru, u mechanizmu steracu je sirena napajeni pres pojistku u releboxu, 2 z prava nahore na konektoru u sireny je: 1.pin informace z alarmu, 2. pin zem, 3.pin +
Leden 21, 201114 r zdar, mám OI kombi L&k '01... v autě mám alarm, jak ho vyzkoušet jsem zjistil (odemknout klíčkem kufr...), jenže auto jenom bliká. Proč to nehouká? V tomhle se nevyznám, tak nevím jestli není někde něco odpojený atd, popř kde bych měl hledat. Pokud s tím souvisí otázka, zda mi funguje klakson, tak ano funguje... a dík za každou radu. Zdravím, tak co? Rozjel jsi ten alarm? Mám podobnej problém s naprosto totožným modelem jako ty. Díkec a ať to houká
Leden 27, 201114 r Zdravím, chci se zeptat, jak u origo alarmu poznám, že během nepřítomnosti nastal poplach? Zabliká, zapípá auto při odemykání? Jablotron to tak měl. Díky.
Leden 31, 201114 r Autor S menším zpožděním ... pojistky jsem našel, ale ještě jsem se v tom nehrabal, protože venku je strašný počasí. Vytápěnou garáž nemám a když je venku zrovna hezky, tak se najde vždycky důležitější práce Takže během jarního úklidu (vidím to tak na konec března) se na to konečně vrhnu.
Říjen 7, 201113 r Zdravím, jak u origo alarmu O1 s vystřelovákem poznám, že během nepřítomnosti nastal poplach? Zabliká, zapípá auto při odemykání? Jablotron to tak má. Díky.
Duben 17, 201213 r čau lidi, mám problém s alarmem, blíká ale nehouká mam oct 1 rok 2001, AGR motor s 66Kw TDI, mel jsem precvaknute dratky vedouci k samotne houkacce, tak jsem je sletoval a myslel jsem si ze mam vyhrano, ale prd, stale to jen blika bez houkani, mohl by me nekdo poradit? dekujii ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.