PhetiQ Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Zdravim, dneska jedu na posledni chvili nakupovat darky, zastavim na krizovatce a najednou mi zacne vibrovat cele auto a blikat kontrolka elektroniky motoru. Zastavil jsem, vypnul motor, nastartoval, ale problem pretrvava. Hlavne pri pridavani plynu v nizsich otackach jsou ty vibrace citit. Je mi jasny, ze s tim musim hned po svatcich do servisu, ale zajima me, jestli uz nekdo resil stejny problem, at vim, na co se pripravit. Mam 1.8 T, najeto 100 000. Diky a preju hezke svatky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 může to být zapalovací modul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 JJ. na 90% trafo. Osobně bych s tím moc nejezdil, nevím jestli tenhle Motronic umí odpojit vstřikovací ventil při výpadku, jde o to aby jsi nepoškodil katalyzátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 zapalovaci civka-(ky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAAdam Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Toto jsem řešil minulý týden. Nechal jsem vyměnit svíčky plus jedna cívka k svíčce na 2. válci, a je po problému, motor běží jak hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.