rosta.felicia Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 zdravím Mám O1 RS RV2002 koupil jsem si toto dvoudinové rádio s GPS, Navi, Bluetooth s možností zapojení na multi volant a doufám že i maxidot a prosím o radu jak to zapojit mám volat z OII face s multifunkcí půjde to nějak rozchodit popřípadě co k tomu budu potřebovat a také zprovoznit maxidot? rádio má CAN BUS jednotku pro OII a výstupy CAN-L a CAN_H Viz FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 aby ti šel volant z OII v OI musel bys tam dát podvolantovou jednotku, gateway, centrální jednotku - pak to možná půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 a byl by jsi ochoten to rozchodit? co přesně bych měl sehnat? nejlépe kdybys mi napsal co přesně potřebuji nebo máš možnost to sehnat? maxidot bych po canu rozchodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 cena materiálu cca 6t maxidot nepojede já se do toho určitě nepustím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 hm to je docela dost peněz to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.