lukas513 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) Ahoj máte stím někdo zkušenost ........ zítra si jdu koupít to čidlo už je na trhu vic videjko. Editováno: 5. leden 2011, autor: kibi duplicitní téma smazáno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 To vypadá dobře...škoda, že není něco podobnýho na Tomtoma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Jo stálo mě to čidlo 2500kč a je to vcelku dobrá věc vypočítává to i spotřebu,líbí se mi tam to plnění výfukového potrubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Zdravím, vím, že reaguji po dlouhé době, ale koupil jsem si to čidlo a řeším jak ho umístit do auta. Hlavně by mě zajímalo, jak jste to vyřešili s tou schránkou co se musí vyklopit pro přístup ke konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.