twe2000 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) Zdravím. Uvažuju o koupi O1 RS a zaujala mne tady ta: http://www.autoaukce.com/skoda-octavia-rs-limitovana-edice/ co na ni rikate, nezná nekdo to auto ? nebo majitele ? Neni 158 tkm hodne ? Sli byste do tak nápadne vyzdobeného auta ? Jeste by mne zajimalo jestli O1 RS r.v.2001 mely vystrel. klice a komfort 3gen. Uvítal bych odpovedi od majitelu vozů z této limit. edice ( Vladko RS , octavia rrs ... ) Editováno: 16. leden 2011, autor: twe2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 v roce 2001 byl facelift, od neho je 3.g 158tkm neni nijak moc, jen ta cena za 10let stary auto je vysoka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 v inzerátu je uvedený VIN, není nic jednoduššího než se stavit do autorizáku, ať ti ho prolustrují. Měli by zjistit přesné datum výroby a výbavu (=odpověď na tvoje dotazy) Jinak rok výroby v inzerátu není vypovídající, 2,5g a 3 g se lámaly pokud se nepletu s MR 2002 (tj výroba někdy od léta 2001). Jinak k té ceně - jestli je to opravdová WRC (na fotkách nelze rozpoznat ten štítek na palubce), tak je to už i dnes celkem raritka a tomu cena odpovídá. U "normální RS" s polepama příp. ještě hůř přestavby by to asi bylo moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 wrc to urcite nebude, to by nemelo interier a melo by ram 2.5 a 3.g se lamaly v roce 2001, muze byt oboji, to vinko je taky nejaky divny, zadny decoder co google nasel ho nedecodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 nemyslím WRC soutěžní, ale tu 100 kusovou edici normálně do silničního provozu, na palubce by měla mít štítek s pořadovým číslem, interiér to má v podstatě jako "obyčejná RS", už nevím jak to přesně označovali - Edice 100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Pokud je to origo edice a mas o ni zajem tak bych nevahal,je to jen par kousku u kterejch cena dolu nepujde a s pribivajicim vekem by mohla i rust,ale kdo by to prodaval,kdyz uz bude doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 K tomuto autu můžu říct jen toto - třeba Ti to nějak pomůže... V době kdy jsem kupoval své auto, lezl jsem po internetu a hledal a hledal. A při tom narazil i na toto auto. Své auto mám už bez mála půl roku doma a tohle se ještě neprodalo. Což je nějaké divné. Ale z fotek vypadá super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.