Přejít na obsah

O1 RS WRC edition


twe2000

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Uvažuju o koupi O1 RS a zaujala mne tady ta: http://www.autoaukce.com/skoda-octavia-rs-limitovana-edice/ co na ni rikate, nezná nekdo to auto ? nebo majitele ? Neni 158 tkm hodne ? Sli byste do tak nápadne vyzdobeného auta ? Jeste by mne zajimalo jestli O1 RS r.v.2001 mely vystrel. klice a komfort 3gen. Uvítal bych odpovedi od majitelu vozů z této limit. edice ( Vladko RS , octavia rrs ... )

Editováno: , autor: twe2000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

v inzerátu je uvedený VIN, není nic jednoduššího než se stavit do autorizáku, ať ti ho prolustrují. Měli by zjistit přesné datum výroby a výbavu (=odpověď na tvoje dotazy) Jinak rok výroby v inzerátu není vypovídající, 2,5g a 3 g se lámaly pokud se nepletu s MR 2002 (tj výroba někdy od léta 2001).

Jinak k té ceně - jestli je to opravdová WRC (na fotkách nelze rozpoznat ten štítek na palubce), tak je to už i dnes celkem raritka a tomu cena odpovídá. U "normální RS" s polepama příp. ještě hůř přestavby by to asi bylo moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomuto autu můžu říct jen toto - třeba Ti to nějak pomůže... V době kdy jsem kupoval své auto, lezl jsem po internetu a hledal a hledal. A při tom narazil i na toto auto. Své auto mám už bez mála půl roku doma a tohle se ještě neprodalo. Což je nějaké divné. Ale z fotek vypadá super. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...