Přejít na obsah

Zila k baterce pro subwoofer


Polux

Doporučené příspěvky

je v te pruchodce spolu s lanovodem a kabel jsem jeste pro sichr vlozil do husiho krku!vypada hezky tak pak dej vedet jak hraje a jak jde slyset pres sedaky!mas sedaky sklopne bo je mas na pevno jak ja? ja tam mam sub 2X100W r.m.s. a citit neni skoro vubec takze budu muset zkusit jine repro bo zkusim jiny typ ozvucnice. mno ja mel 6 metru a vyslo me to jeste jsem musel kus ustrihnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam je napevno taky tenle ma 150W rms pri nejhorsim kuchnu skyvag aby to basovalo do intru.Ale myslim ze to bude ok cetl jsem na to recenze co jsem nasel a nikdo nenapsal ani jedno zaporne hodnoceni jj dam vedet budu ho tam davat zrejme v utery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo urcite pridam fotky k profilu akorat nevim jak to mam pridelat.Dostal jsem k tomu kurtaky s drzakama do podlahy to se me moc nechce nebu na suchace no.zrejme kuchnu skyvag a suba necham uprostred kufru foukat prez sky do intru.zavru kufr a neco se klepe znacka to neni tak to musim najit :-(

Editováno: , autor: Polux
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...