Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, sice sem tu hledal ale nic se mi nepodarilo najit. Pokud tu neco takoveho je predem se omlouvam...

Chtel sem se zeptat: Pri vypnuti motoru se mi stava, ze motor chvilku neprijemne huci nebo jakoby hvizdne(tak 3 vteriny). Jakoby unikal vzduch. Stane se to tak 50/50.

Kamarad si poridil taky O2 ale 2.0TDi a tomu to dela taky ale az tak 15sek po vypnuti auta. Rekli mu pri prodeji ze je to vcelku bezne a ze to nema zadny vliv na provoz ale uz nerekli co to zpusobuje. Abych pravdu rekl uz sem si toho vsiml u vice O2.

Nasla by se nejaka dobra duse, ktera vi co s tim? Mockrat diky

Mam 1,9 77kw, ale jak sem psal dela to i u 2.0 103kw

Vloženo

Hoši je to zcela normální zvuk a nic to není jen se po chvíli otevírá klapka na sání do motoru.Prostě zavře přívod vzduchu aby lépe chcípnul motor bez klepání a zbytečnejch vibrací.A ty zvuky jsou spojený s otevíráním a úbytku podtlaku na tu chcípací klapku.

Vloženo

U někoho je to hlučnější a u někoho to skoro nepostřehneš ale závada to není.A kdybys slyšel mojí A4 3.0tdi ty servomorky jak po vypnutí vrčej, tak bys byl na mrtvici než se to všechno srovná a nastaví. :feve:

Vloženo

Ok tak se na to asi vybodnu...slo mi jen o to, ze si clovek poridi auto za cvrt mega a sotva vypne motor, tak mu auto prdi :smich: Tak je to takove neprijemne...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...