Snowboarder Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 O1 není bezpečnější natož aby měla lepší jízdní vlastnosti. Na rovině bude rychlejší ale jen do první zatáčky...upřít ji ale nelze kufr. Zkrátka-jestli ti jde spíš o radost z řízení, vem fábku, jestli upřednostňuješ praktičnost, pak oktávku, ale koukám, že už ses rozhodnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Oktavii jsem měl a podvozkově na fabii určitě nemá Psa mam,ale ten autem necestuje....RTW je raději na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Nerek bych,že OI ma lepsi jizdni vlastnosti nez FI,vzadu je to skoro stejny a jediny je ten kufr,kterej na dojizdeni do prace nepotrebujes a jednou za rok ten str.box na auto taky das. OI RS je krasny auto,ale do toho se musi jit srdickem,protoze koupit ji a pak furt resit jestli to moc nezere a nesvest se nema podle mne vyznam.Těch 9km v klidu bez honeni naftak taky zkousne a v zimě se neohreje ppřadně ani HTP,jezdim stejnou delku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Vlasto asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Tuhle otazku jsem resil pred ctvrt rokem,mel jsem octavku 1.6i,chtel jsem rychlejsi autko a chtel jsem zustat u koncernu. Rozhodoval jsem se jestli leona,frs nebo ors . Nakonec jsem se rozhodl pro frs a vubec toho nelituju,je to na muj vkus velmi hezke auto,svizne a za velmi rozumnou spotrebu. Neni to benal ze ti to strili za usima a ze to vytacis do cerveneho ) ,ale zase ti to nezere jak hladna kráva )) Je to o tom,co od toho chces Nemuzu si stezovat na jizdni vlastnosti,spotrebu a ani na vykon motoru,jsem max spokojen .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Spousta lidí mě odrazuje,že má FRS malej kufr.....jako bych to nevěděl nemusím zbytečně vozit volný prostor,když ho nevyužiju. Jinak bych chtěl sehnat žlutou FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) co zkusit tudle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/fabia/8597360 a nebo nečernou Editováno: 20. leden 2011, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 žlutá má pěknou výbavu a je i mladá, ale zase černá je už hezky snížená nezávidím ti to hledání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 co zkusit tudle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/fabia/8597360 a nebo nečernou na tu žlutou jsem koukal,bohužel nemá výhřev sedaček-to je jedna podmínka A ta černá?chci seriovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 žlutá má pěknou výbavu a je i mladá, ale zase černá je už hezky snížená nezávidím ti to hledání no snad něco najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 http://skoda.sbazar.cz/skoda-fabia-rs-liberec-o5073660.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Na tu jsem také koukal,ale nesplnuje požadavky.....4xairbag,výhřev sedaček,rok výroby od roku 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 když se hledá, tak jich je dost...jen bych asi bral po prvním majiteli tu nevypadá zle a splňuje tvé požadavky http://www.sportovnivozy.cz/14486-skoda-fabia-rs-osobni-olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 ale jeden požadavek nesplnuje a to že není žlutá to jsem již psal o pár řádků vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 barva nejezdí, ale pokud to je tvůj sen, tak přeji úspěšné hlledání, těch žlutých jsem moc nad rv. 2005 neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Barva jezdí a žlutá je žlutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Jinak bych chtěl sehnat žlutou FRS Správná volba Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 barva nejezdí, ale pokud to je tvůj sen, tak přeji úspěšné hlledání, těch žlutých jsem moc nad rv. 2005 neviděl.... Já vím že barva nejezdí,ale žlutá je fakt málo k vidění Našel jsem 2 žlutáky a jeden r.v.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Správná volba Martine Je to nejlepší barva na RSku co se dávala....aspon pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 klido muzes vzit tu co psal kibi a pak dat zlute folie a budes na tech 200 co mas hranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Tmavé auto již nechci a patlat přiblblé folie už vůbec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 cena trošku přes,ale pěkná výbava......škoda že jen jedna fotka <a href="http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Fabia-RS-1-9-TDi-13563416-WV6RM6.html">http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Fabia-RS-1-9-TDi-13563416-WV6RM6.html</a> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 tu je krásná, ale bohužel bez prdeloohřevu http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-fabia-1.9-tdi-rs.-nove-v-cr.-dvd-cz-17371787.html jinak být tebou, tak bych v FRSce chtěl i jako jednu z podmínek ESP...je to moc šikovná věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Je pěkná,jen nevím kde vzal 4x airbag....když v sedačkách evidentně nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 na sedackach jsou podle me potahy, takze stitek bagu by videt nebyl, aspon podle me... jinak u te z annonce by to chtelo vic fotek a pak bych typka zkusel stahnout na 200, treba se necha priznam se, ze sem prekvapen jak malo je zlutych rs treba v nemecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.