Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

O1 není bezpečnější natož aby měla lepší jízdní vlastnosti. Na rovině bude rychlejší ale jen do první zatáčky...upřít ji ale nelze kufr. Zkrátka-jestli ti jde spíš o radost z řízení, vem fábku, jestli upřednostňuješ praktičnost, pak oktávku, ale koukám, že už ses rozhodnul..

• Autor

Oktavii jsem měl a podvozkově na fabii určitě nemá ;)

Psa mam,ale ten autem necestuje....RTW je raději na zahradě ;)

Nerek bych,že OI ma lepsi jizdni vlastnosti nez FI,vzadu je to skoro stejny a jediny je ten kufr,kterej na dojizdeni do prace nepotrebujes a jednou za rok ten str.box na auto taky das.

OI RS je krasny auto,ale do toho se musi jit srdickem,protoze koupit ji a pak furt resit jestli to moc nezere a nesvest se nema podle mne vyznam.Těch 9km v klidu bez honeni naftak taky zkousne a v zimě se neohreje ppřadně ani HTP,jezdim stejnou delku.

• Autor

Vlasto asi tak nějak ;)

Tuhle otazku jsem resil pred ctvrt rokem,mel jsem octavku 1.6i,chtel jsem rychlejsi autko a chtel jsem zustat u koncernu. Rozhodoval jsem se jestli leona,frs nebo ors . Nakonec jsem se rozhodl pro frs a vubec toho nelituju,je to na muj vkus velmi hezke auto,svizne a za velmi rozumnou spotrebu. Neni to benal ze ti to strili za usima a ze to vytacis do cerveneho :o) ,ale zase ti to nezere jak hladna kráva :o)) Je to o tom,co od toho chces :) Nemuzu si stezovat na jizdni vlastnosti,spotrebu a ani na vykon motoru,jsem max spokojen ;) ..

• Autor

Spousta lidí mě odrazuje,že má FRS malej kufr.....jako bych to nevěděl :disgust: nemusím zbytečně vozit volný prostor,když ho nevyužiju.

Jinak bych chtěl sehnat žlutou FRS :w00t1::wub:

žlutá má pěknou výbavu a je i mladá, ale zase černá je už hezky snížená :)

nezávidím ti to hledání ;)

• Autor

žlutá má pěknou výbavu a je i mladá, ale zase černá je už hezky snížená :)

nezávidím ti to hledání ;)

no snad něco najdu ;)

• Autor

Na tu jsem také koukal,ale nesplnuje požadavky.....4xairbag,výhřev sedaček,rok výroby od roku 2005 ;)

• Autor

ale jeden požadavek nesplnuje a to že není žlutá ;) to jsem již psal o pár řádků vejš ;)

barva nejezdí, ale pokud to je tvůj sen, tak přeji úspěšné hlledání, těch žlutých jsem moc nad rv. 2005 neviděl....

Barva jezdí a žlutá je žlutá. :p

Jinak bych chtěl sehnat žlutou FRS :w00t1::wub:

Správná volba Martine :palec:

• Autor

barva nejezdí, ale pokud to je tvůj sen, tak přeji úspěšné hlledání, těch žlutých jsem moc nad rv. 2005 neviděl....

Já vím že barva nejezdí,ale žlutá je fakt málo k vidění ;)

Našel jsem 2 žlutáky a jeden r.v.2006 ;)

• Autor

Správná volba Martine :palec:

Je to nejlepší barva na RSku co se dávala....aspon pro mě ;)

klido muzes vzit tu co psal kibi a pak dat zlute folie :smich: a budes na tech 200 co mas hranici ;)

• Autor

Tmavé auto již nechci a patlat přiblblé folie už vůbec ne ;)

• Autor

Je pěkná,jen nevím kde vzal 4x airbag....když v sedačkách evidentně nejsou :feve:

na sedackach jsou podle me potahy, takze stitek bagu by videt nebyl, aspon podle me... :)

jinak u te z annonce by to chtelo vic fotek a pak bych typka zkusel stahnout na 200, treba se necha ;)

priznam se, ze sem prekvapen jak malo je zlutych rs treba v nemecku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.